Upíří žezlo přehled
Monika Šnaiberková
Když Sáru napadne upír, dívka zjistí, že je součástí legendy o záhadném upířím žezle, které dává svému držiteli obrovskou sílu a moc. A právě po něm touží Jorik, vůdce zlých upírů. Sára ho má k žezlu dovést. Jorik a Sára se do sebe zamilují – tím jako by začal souboj zla a dobra. Bude Sára tak silná, aby dobro uhájila? Co všechno bude muset obětovat?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upíří žezlo. Přihlašte se a napište ho.
Asi jsem jeden z mála chlapů, co tuto knihu četlo, ale tak na zpříjemnění cestování v mhd to bylo fajn a i ten příběh nebyl zase tak špatný. Když o tom člověk ani nepřemýšlí, tak se to dá přečíst během chvíle.
Tedy četla jsem knihu už před lety a jelikož mi stále ležela v knihovně, tak jsem si myslela, že se mi líbila....vzala jsem ji do ruky znovu a málem jsem brečela nad tím, že jsem se něco takového rozhodla číst podruhé. Nápad dobrý, ale to je asi jediný klad na téhle knize. Snad na každé stránce bylo něco nedotaženého, ať už myšlenka hrdinky, dialog nebo akce a popis prostředí... nula nula nic, jakoby to sama autorka už chtěla mít rychle za sebou. Přijde mi, že hrdinka je na drogách, protože se absolutně nezajímala o to proč nebo co se s ní děje. Nerada píšu takhle negativní komentáře, ale tohle nejde jinak.
Kniha Upíří žezlo v seznamech
Sára je husička s lehkým stockholmským syndromem a já ho mám zřejmě taky, když dávám knize 2*.
Není to dobrý, ani náhodou, ale zároveň jsem knihu zvládla dočíst. Je to oddechovka, krátké kapitoly, nenudila jsem se a konec mě vlastně překvapil. Snad by se tu dal najít záblesk originality a plus za české prostředí.
Naprosto příšerné byly dialogy a celá "romantická" linka, z toho mi vstávaly vlasy na hlavě. Ale je to takový bizár, tak očividně špatně, že je to skoro zábavné. Pro literární masochisty jako dělané.