Uprdelizmus přehled
Jan Menděl
Jan Menděl prečítal všetky možné príručky, ako žiť lepší život. Človeku by mali pomôcť rôzne meditácie, cvičenia či dychové cvičenia. On sa však obrátil proti tomuto trendu a našiel lepšie riešenie. Podľa neho je oveľa efektívnejšie mať všetko „u prdele“. A z toho vznikol novotvar – uprdelizmus, ktorý rozvíja v knihe. Keď sa postupne naučíte nebrať veci okolo seba až tak vážne a dokážete sa nad ne jednoducho povzniesť, len vtedy dosiahnete skutočnú osobnú slobodu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uprdelizmus. Přihlašte se a napište ho.
![MirekUL MirekUL](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knihu hodnotím pozitivně. Kdo rád čte knihy o osobním rozvoji, tak určitě v textu najde myšlenky, které ho osloví. Kniha mě velmi bavila prvních cca 150 stran a pak od strany cca 200 do konce. Mezi těmito oddíly se autor věnoval např. hypnóze, sugesci, mantrám atd., což nejsou mnou úplně vyhledávaná témata, a tak jsem tuto část knihy přečetl spíše ze setrvačnosti (samozřejmě pro někoho jiného, resp. jinak zaměřeného/nastaveného, může tato část být důležitá).
![olívoil olívoil](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/220072/m_220072-o9w.jpg?v=1516573055)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihu jsem dostala jako dárek od své bývalé žákyně.
Kniha mě zcela vtáhla a se spoustou myšlenek se zcela ztotožňuji.
"UPRDELISMUS - životně důležitá schopnost mít u prdele vše, co není podstatné, tj. téměř vše, co dnešní společnost za podstatné považuje."
Knižní novinky (6. týden)
07.02.2021
„Naše myšlenky jsou základem toho, jak bude v budoucnu náš život vypadat, a proto jim musíme věnovat tu nejvyšší pozornost.“
„Přejte si a chtějte, oddejte se snění, avšak u prdele mějte, jestli se vaše přání splní.“
Kniha Uprdelizmus v seznamech
v Mé knihovně | 179x |
2021 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
2017 | ![]() |
2021 | ![]() |
pokud jste nikdy nečetli seberozvojové knihy, tak tahle by mohla být skvělá na začátek. ale osobně mě nezaujala, vše napsané tak okrajově. přišla mi málo odborná a celou dobu jsem měla pocit, že je psaná obyčejným chlapem pro obyčejného chlapa. jako kdyby si dva kamarádi povídali o seberozvoji u piva. za mě slabota.