Uprostřed sněžení přehled
František Uher
Krajina ležela pod sněhovým příkrovem. A aby ho nebylo málo, neustále sněžilo. Problémy čekaly zejména svérázné obyvatele samot, jichž bylo v okolí požehnané množství. Napilno měli i policisté. Pachatelé závažné trestné činnosti i drobní delikventi jim nedopřávali oddechu.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uprostřed sněžení. Přihlašte se a napište ho.
Pro mne zklamání, od tohoto autora jsem čekal alespoň dobře řemeslně odvedený výkon, ale tohle bylo hodně slabé. Nepřesvědčivé postavy, kostrbaté dialogy a ani závěrem se autor zrovna nevytáhl. Zkrátka tohle byla pro mne ztráta času, který jsem přečtení věnoval.
Vůbec mě to nebavilo, zvláštní jazyk, kdy jsem ve větách ztrácela pozornost a souvislosti,
mnoho postav, a bylo mi jedno kdo a co udělal... Pravda ´, sněžilo skoro v každé větě...:-)
Fíha, ten člověk napsal 167 knih????!!! Kdo mu to vydává? Já už po další jeho knize tedy asi koukat nebudu.
Knižní novinky (14. - 21. 1.)
13.01.2013
Kniha Uprostřed sněžení v seznamech
2005 | Nevěry II |
1984 | Temná pole |
2011 | A třetí taky krade |
1980 | Půlnoc v Bretani |
2003 | Dlouhá nepřítomnost |
Mala som od detstva rada jeho detektívky, a túto som dlho zháňala po antikvariatoch, a tak ju konečne mám. Ale toto bolo úplne iné. Nuda, žiadne prekvapenie sa nekonalo, postavy boli nezáživné, nijak má neoslovili, ani kriminalisti, a najviac mi vadilo chaotické preskakovanie v rámci rôznych dejov a osôb a celé to bolo také neukončené a chýbal tomu systém a celistvosť. A to neustále poukazovanie na to, že sneží. to mi liezlo na nervy. Kniha skončila v knižnej búdke, snáď ju niekto iný ocení.