Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin přehled

Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356813/bmid_urban-jungle-krasny-byt-plny-pokojo-1fp-356813.jpg 4 35 35

Kniha Urban Jungle vám přináší zelenou inspiraci, nápady na styling a skvělé informace o rostlinách pro všechny, kdo chtějí mít ve svém životě i domově více zeleně. Tato inspirativní publikace vás provede domy pěti rodin z různých zemí Evropy a ukáže vám, jak lze používat rostliny a vnést díky nim domů krásu, jedinečnost, kreativitu a někdy dokonce dotek umění. Ale nejen to, v knize najdete návody, které můžete snadno použít a nápady na styling rostlin doporučený a používaný blogery stránky Urban Jungle bloggers. Jsou zde samozřejmě i profily rostlin a jednoduché tipy a nápady, jak se o ně starat. Po přečtení této knihy budete považovat za nezbytné doplnit svůj život novými květináči a rostlinami.... celý text

Dům a byt Hobby Zahrada
Vydáno: , Grada

Urban Jungle, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin. Přihlašte se a napište ho.

MagdaFish
27.07.2022 4 z 5

Taková hipsterská knížka. Informací o kytkách je tu pomálu, styling je bůh a pozitivní myšlení nade vše.
Ale fotky mají pěkný, o tom žádná. :)

Korsika
17.06.2021 2 z 5

Kniha je ideální na prolistování, když potřebujete nápady na zařízení nového bytu. Text ji ale bohužel nikam dál neposunuje.

Zuzaa
27.11.2020 3 z 5

Pěkná kniha na půjčení v knihovně a prolistování, ale nic co byste museli mít koupené doma.

Kniha Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin v seznamech