Kozel samotář a dítě přehled
Stan Sakai
Usagi Yojimbo série
Pátá kniha příhod Usagiho Yojimba, hrdinského ronina (samuraje bez pána) obsahuje některé z nejdramatičtějších a nejvíce vzrušujících epizod oceňované série Stana Sakaie. Epický příběh Krvavá křídla uvádí na scénu obávaný klan netopýřích ninjů, zatímco Kozel samotář a dítě nabízí hravou parafrázi proslulé série Vlk samotář a štěně. Mráz a oheň a Cesta samuraje přinášejí psychologická dramata, které doplňuje jeden z Usagiho nejunikátnějších příběhů všech dob, Příběh s drakem. Ten nabízí fascinující pohled na každodenní život a práci výrobce draků v Japonsku sedmnáctého století! Předmluvu ke knize napsal legendární Stan Lee - který sám něco málo o hrdinech ví. Pátá kniha série Usagi Yojimbo je dalším výletem do feudálního Japonska, na který vás vezme její autor Stan Sakai.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2008 , CrewOriginální název:
Lone Goat and Kid, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kozel samotář a dítě. Přihlašte se a napište ho.
Sakai se tady opravdu rozjel. Napsat tak zajímavě příběh o výrobě draků? To nezvládne jen tak někdo.
Příběh s netopýříma ninjama byl vrcholem této knihy, ale i zbytek si udržuje vysokou kvalitu.
Kniha Kozel samotář a dítě v seznamech
Část díla
Cesta samuraje