Usínací knížka přehled
Robin Král
Udělejte svým dětem usínání ještě krásnější! Některé zavřou oči hned, jiným to trochu trvá. Všechny děti ale ocení, když se před spaním otevře knížka a něco hezkého se přečte. Třeba básničky, které navodí tu správnou atmosféru. Mluví se v nich o čištění zubů, navlékání do pyžama, tmě, choulení do peřin, mamince a tatínkovi… To vše v lehkých, vtipných verších doprovázených nádhernými, snovými ilustracemi výtvarnice Linh Dao. Usínací knížka by neměla chybět u žádné dětské postýlky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Usínací knížka. Přihlašte se a napište ho.
Leporela obvykle nehodnotím a nekomentuji, ale tohle je prostě nádherné. Celé provedení zaujalo spíš mě než malého, kouzelné básničky, jemné ilustrace, ale pár úryvků citujeme u čištění zubů nebo pri soukani do pyžama.
Pro děti.... malé+
Tato poezie je tak kouzelně uklidňující, že dospělák možná usne dřív než děti :).
Krásné ilustrace velké +.
Kniha Usínací knížka v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
poezie pro dětiAutorovy další knížky
2015 | Vynálezárium |
2014 | Ferdinande! |
2018 | Řez kočkou |
2021 | Usínací knížka |
2017 | Co mají na práci myšky a myšáci |
Kupovala jsem slepě na internetu. Ale jsem výběrem nadšená. Krásné ilustrace, pěkné verše. Mám dceru Anežku a v kníže se objevuje právě i toto jméno. Takže já jsem moc spokojená.