Úspěšný obchodní zástupce přehled
Ladislav Špaček
Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co si dát pozor a úspěch se dostaví. • jak získat klienta a jak si ho udržet? • proč ztrácíme klienty a lze tomu zabránit? • jak s klientem správně komunikovat? • jaké jsou klientovy základní komunikační potřeby? • jak vést obchodní schůzku? • jak se správně obléci a jaké zvolit pro schůzku prostředí? • pravidla společenského chování a správného stolování .. a mnoho dalších zajímavých témat... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úspěšný obchodní zástupce. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je sice zaměřená na práci byznysmenů, realitních makléřů a pojišťovních agentů, ale nabízí řadu postřehů, se kterými by se měl seznámit každý. Nikdy nevíte, kdy takouvou práci budete dělat anebo naopak, kdy se stanete klientem takových služeb.
Kniha Úspěšný obchodní zástupce v seznamech
2012 | Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let |
2014 | Tereza – Etiketa pro dívky |
2012 | Deset let s Václavem Havlem |
2017 | Etiketa - Moderní etiketa pro každého |
2005 | Velká kniha etikety |
Pro případné začínající obchodní zástupce, případně pro jakéhokoliv začátečníka v prostředí, kde se vyžaduje nějaký dres code a určitá kultura vystupování, je to neocenitelný pomocník. Sice nepatřím do této skupiny, ale i pro mne byla kniha o slušném chování, stolování a oblékání přínosem. Opakování je matka moudrosti :-)