Úsvit zla přehled
Petr Tesař
Smrtelně nakažlivý thriller, který se odehrává těsně před vypuknutím nejkontroverznější pandemie moderní doby. Napínavý děj si promyšleně pohrává s tenkou hranicí mezi realitou a fabulací, poodkrývá dramatické události před rozšířením nemoci, proplétá osudy zainteresovaných lidí i národů. Jakmile začnete číst, nebudete moci skončit…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úsvit zla. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Úsvit zla v seznamech
2018 | Sázka na jistotu |
2016 | Sfinga |
2020 | Znamení věčnosti |
2017 | Zvůle |
2024 | Úsvit zla |
Tahle kniha mě zaujala tak moc, že mi nevadilo ani to, že je vydaná jako e-kniha. A jsem ráda, že jsem se nezklamala! Pecka, úžasná záležitost.
Já vím, o covidu mám radši držet papulu a my, čtenáři, ho v knihách vůbec nemusíme, když nás tam překvapí. Ale co když víte od začátku, že půjde o něj? To je hned jiná.
Autor zde rozjíždí teorie, které nutí k zamyšlení nad tím, jestli to takhle opravdu nemohlo být. Je znát, že rozumí ekonomii a hodně zde rozebíral toto téma. Moje srdíčko plesalo!
Co oceňuji, je přiblížení Tchaj-wanu a jeho kultury. Můj přítel zde žil poměrně dlouho a jsem ráda, že jsem se dozvěděla zase něco víc!
Samotné postavy byly zajímavé a i v tak krátkém rozsahu měly prostor pro navázání emočního pouta s čtenářem.
Samotné spekulace nebyly nijak podbízivé a vnucující, zkrátka teorie, kterou měl podle mě nějakou každý z nás.
Příběhu nechyběla akce a napětí, jak tomu ve správném thrilleru musí být, ale rozhodně jde celkově o netradiční a extrémně originální dílo.
Malinká výtka - pozor na dlouhá souvětí, někdy to bylo opravdu už moc. Ale to je tak asi vše.
Celkově knihu moc doporučuji, je to zajímavý kousek, který, bohužel, je nějak opomíjen! Přečtěte si to, stojí to za to.