Utečte z krysího závodu přehled

Utečte z krysího závodu
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277420/bmid_utecte-z-krysiho-zavodu-LBv-277420.jpg 4 22 22

Světoznámý autor, řečník a v neposlední řadě úspěšný podnikatel a investor Robert T. Kiyosaki shrnul veškeré zásadní body své slavné knihy Bohatý táta, chudý táta a představuje je hravou komiksovou formou mladším čtenářům! Když při návštěvě zábavního parku se svými přáteli želvoun Tim zjistí, že nemá žádné peníze, obrátí se s žádostí o radu na svého nejlepšího kamaráda Reda. Ten Tima názorně učí, jak správně nakládat se svými peněžními prostředky, jak správně investovat a vyznat se ve finančních záležitostech.Díky tomuto zručně ztvárněnému komiksu se nejen Tim, ale i Vaše děti naučí, jak se stát finančně zodpovědným!... celý text

Komiksy Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , Pragma

Escape from the Rat Race: How To Become A Rich Kid By Following Rich Dad's Advice, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Utečte z krysího závodu. Přihlašte se a napište ho.

vlkove
21.12.2021 4 z 5

Zajímavě zpracované téma. Mám k tomu pár výtek. Podnikání určitě není bez rizika a dále si nemyslím, že hledat příležitosti pro děti třeba v deseti letech je možné. Jde o to aby pak děti nezačali vydělávat třeba na rodičích a neodmítli některé běžné činnosti dělat zadarmo. Příklad s prodejem zmrzliny se mi nelíbí a pro děti je to nereálné řešení.

kkubinova
03.04.2021 5 z 5

Kniha je krásně a jednoduše napsaná v komiksu. Doporučuji ale i dospělým, aby si tento komiks přečetli. :-) Jsou zde jednoduše vysvětleny základy finanční inteligence a snad se lidé po přečtení zamyslí nad svými financemi.

Obviously
27.10.2020 3 z 5

Komiksově zpracovaný náhled do toho, jak by v ideálním případě mohly fungovat finance každého z nás. Rozhodně by neuškodilo ani nikomu dospělému do této knihy aspoň nahlédnout, ačkoliv je svým zpracováním určena dětem. Po přečtení vede k nemalému zamyšlení nad vlastním hospodařením s penězi.

Kniha Utečte z krysího závodu v seznamech