Útěk z pekla přehled

Útěk z pekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486391/bmid_utek-z-pekla-qO4-486391.jpg 4 65 65

Když na východní pobřeží USA udeří hurikán, dozorci nápravného zařízení Ravenhill v Miami se rozhodnou věznici opustit. Předtím však otevřou všechny cely, aby odsouzenci měli aspoň nějakou šanci na záchranu. Bývalý policista Jack Constantine, odpykávající si deset let za zabití jednoho z vrahů své těhotné manželky, nehodlá jen tak čekat na smrt – zejména když další dva muži odpovědní za vraždu jeho ženy jsou evakuováni do staré části věznice, Skleníku. Keira Sawyerová je první den ve službě jako dozorkyně a je jediná, jíž se nepodařilo včas odejít. Spolu s Jackem se rozhodnou dostat do Skleníku, který by mohl řádění živlu odolat. To však znamená projít přes všechna oddělení, v nichž vypukl chaos a mezi jednotlivými gangy dochází ke krvavému vyřizování účtů. Mezitím se zdi věznice hroutí a dovnitř proniká stoupající voda…... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Breakout, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útěk z pekla. Přihlašte se a napište ho.

jan7113
12.10.2024 4 z 5

Rozhodně nesdílím to bezbřehé nadšení některých čtenářů, ale zatracovat knihu rovněž nebudu. Je to tak trochu počítačová hra, kde procházíte několik úrovní vražedné či náboženské zběsilosti a kde na vás může kdykoliv odněkud vyskočit nějaká zrůda, co se vás pokouší zabít. To vše na pozadí běsnícího hurikánu.
Určitě zajímavé, ale místy trošku přitažené. Když někdo po někom hodí sekáček, podaří se ho vždy zaseknout doprostřed čela.
70 %

lalela
21.02.2024 5 z 5

Tak tahle knížka mi nedala spát. Tak perfektně zkombinovaný děj, popis hororové cesty vězením, prostě musíte číst, abyste věděli...co když se to zvrtne?

čef
20.11.2023 4 z 5

Hororový román z prostředí věznice, už to by stačilo na pěkné napětí a hrůzy. Tady se však přidává Matka Příroda se svými hurikány a tak to je ještě drsnější. Několik stovek mrtvých, scény plné boje a napětí, ten, kdo to má rád si přijde více než na své. Velmi dobře napsáno, a protože je to prvotina, přijdou určitě brzy další, zrovna tak hrůzostrašné.

Chladné stopy, Útěk z pekla, a další knižní novinky (14. týden)

03.04.2022

Kniha Útěk z pekla v seznamech

Autorovy knížky

Paul Herron (p)