Útočisko přehled
Nicholas Sparks
Do Southportu, ospalého južanského mestečka, sa prisťahovala krásna, ale plachá Katie. Nad jej minulosťou sa vznáša veľa otáznikov. Katie sa bráni nadväzovaniu akýchkoľvek vzťahov, no postupne sa zoznámi s Jo, temperamentnou slobodnou susedou, a Alexom, vdovcom s dvoma deťmi a veľkým srdcom, ktorý vlastní miestny obchod. Napriek počiatočným obavám Katie postupne zapúšťa korene a stáva sa súčasťou nielen miestnej komunity, ale aj Alexovej rodiny. Ani láska jej však nedovolí zabudnúť na temné tajomstvo, ktoré ju prenasleduje, tajomstvo, ktoré ju vyhnalo na desivú púť po celej krajine, až kým nenašla útočisko v Southporte. Vďaka podpore svojej láskavej, no tvrdohlavej kamarátky Jo si Katie nakoniec uvedomí, že si musí vybrať medzi životom na úteku a novou rodinou. V najťažších chvíľach ju dokáže zachrániť len láska.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Ikar (SK)Originální název:
Safe Haven, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útočisko. Přihlašte se a napište ho.
Je to strašně romantický a čím déle čtete, tím je to romantičtější. A ten konec, to bych nejradši strhla ještě jednu hvězdičku. Ale je léto, prázdniny, k tomu se romantika hodí.
Krásný příběh, velmi příjemné čtení. Je to taková pohádka pro dospělé, od začátku bylo jasné, o čem příběh bude, ale to nevadí - i tak se mi moc líbilo - asi jsem zrovna takovou knihu potřebovala.
Kniha Útočisko v seznamech
2010 | Milý Johne |
2013 | Zápisník jedné lásky |
2010 | Poslední píseň |
2013 | To nejlepší z nás |
2012 | Bezpečný přístav |
Mne táto kniha od Sparksa akosi nesadla. Nebavila ma.