Útok titánů 16 přehled
Hadžime Isajama
Útok titánů série
Splácet otcovy hříchy není nic lehkého, avšak Eren je pevně rozhodnut vyjít Rodu Reissovi vstříc a obětovat se pro dobro lidstva. Ani Historia však nehodlá přihlížet, jak se její vlastní otec dopouští zla, a mezi otcem a dcerou tak hrozí vypuknout rodinný spor, který by mohl být lidské rase osudný...
Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2018 , CrewOriginální název:
Shingeki No Kyojin 16, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útok titánů 16. Přihlašte se a napište ho.
Velká várka vysvětlení je tady. Ale ono to celé stejně (jako vždy) bude ještě trochu jinak.
16. díl se zabývá "vyšším dobrem" a jiným ospravedlněním pro vraždu.
Střípek k objasnění smrti rodiny Reissových (alespoň z pohledu papá Reisse). Také je vysvětleno, proč se tento rod stal královským a kdo má vůči jejich specifickému kralování odolnost... Dojde i na akční sekvenci (průzkumníci-absolventi X skupina nepřátel-na-odpis). Většina dílu se točí kolem vysvětlování, je plná vzteklých, odsuzujících, zmatených, nebo šokovaných pohledů. Eren pouze hostuje (s roubíkem v puse se žádná paráda dělat nedá), více prostoru dostane Historia. Evidentně se dostáváme k (dalšímu) zásadnímu zlomu v sérii.
Kniha Útok titánů 16 v seznamech
2014 | Útok titánů 1 |
2014 | Útok titánů 2 |
2016 | Útok titánů 7 |
2015 | Útok titánů 3 |
2015 | Útok titánů 5 |
Konečně se alespoň něco málo dovídáme a je to zajímavější a zajímavější. Konec je tak trochu cliffhanger.