Utrpení těla přehled
Monica J. O’Rourke
Zoey se svou postavou nebyla nikdy spokojená. Nic si nenalhávala, byla tlustá. Chtěla si jen koupit knihu o hubnutí. Třeba by to tentokrát vyšlo. Třeba… Jenže stačilo jedno setkání a pak tma. Když se probudila, ocitla se na odtučňovací kúře, kterou si nedokázala představit ani v nejtemnějších snech. Strach. Znásilnění. Mučení. Bestialita. Nevěděla, co ta slova znamenají. Teď to poznává z první ruky. A bude toho ještě víc… V knize najdete nejen román Utrpení těla, ale také povídky Jasmín a česnek a Experiment s podstatou lidství. Která z povídek vámi otřese víc? Přinášíme vám na český trh americkou autorku, jejíž jméno si budete pamatovat. Jen málokdo je tak brutální jako Monica J. O’Rourke.... celý text
Horory Povídky Erotika
Vydáno: 2021 , Golden DogOriginální název:
Suffer the Flesh, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Utrpení těla. Přihlašte se a napište ho.
Tak s touhle paní bych nechtěla mít dvojdomek.
První povídka je jak nechutná porno povídka z netu. Nad druhou jsem pozvedla obočí a třetí : dobře vám tak.
Proč tohle bylo vydáno? A to nejsem puritanka.
Já se musím přiznat že jsem knihu sháněla hrozně dlouho. Nakonec jsem ji za jeden večer přečetla.
První příběh, plný mučení, znásilnění. Trošku mi vadilo že hlavní hrdinka nebyla více popsaná takže jsem si k ní nedokázala vytvořit hlubší vztah. Za mě první příběh byl relativně v pohodě. Jestli jste někdy viděli BDSM porno, je to něco na ten způsob, s tím že v knize je to podrobněji popsané a nějaké pasáže víc brutální.
Každopádně co semnou jako s matkou hnulo, byla druhá povídka Jasmín a česnek. To byl za celou knihu jediný moment, kdy jsem myslela že to nebudu schopná dočíst.
Třetí povídka už se mi tolika nelíbila ale se zájmem jsem ji přelouskala.
Osobně si myslím, že by bylo fajn mít takových knih víc. Opravdový krvavý horor místo duchařiny.
Já s knihou byla spokojená, a jako nadšenec krvavých hororů a milovník všeho zvráceného, jsem nadšená, kniha obsahovala vše co jsem očekávala.
Knižní novinky (22. týden)
30.05.2021
Kniha Utrpení těla v seznamech
Pro fanoušky BDSM nejspíše surrealistické čtení, pro všechny ostatní pravděpodobně perverze nejhrubšího zrna. Opravdu nechutné a zvrácené čtení!