Útulný domov s rostlinami přehled
Ian Drummond , Kara O’Reilly
Kontakt s živou rostlinou nám přináší radost, ale můžeme také uplatnit svou kreativitu a využít ji jako doplněk, který ve spojení s dalšími předměty navodí v našem domově určitý styl a atmosféru. Inspirativní fotografie a návodné texty vám poradí, jak nejlépe využít rostliny v současném interiéru, jaké druhy vybrat a jak se o ně starat. Seznámíte se s tím, do kterých částí bytu se určité rostliny hodí. Máte spoustu možností, s čím začít – s pěstováním v dekorativních skleníčcích, se nenáročnými sukulenty, se zavěšenými koši, praktickými bylinkami v kuchyni, dekorativními skupinami rostlin na okně či s jednotlivými velkými rostlinami, které budou nepřehlédnutelnou součástí bytu podobně, jako sochy. Starejte se o rostliny a ony se stanou stylovým doplňkem každého pokoje.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útulný domov s rostlinami. Přihlašte se a napište ho.
Překrásně zpracovaná a užitečná kniha. Určitě doporučím fanouškům moderního bydlení s rostlinami.
Moc se mi líbila. Spousta inspirativních foteček. Seznam rostlin, ze kterých si vybere každý. Podle mých znalostí se některým rostlinám v Čechách říká jinak, ale to je jen taková maličkost. Víc mi vadilo, že v jedné z prvních kapitol autoři hovoří o namáčení květináče s rostlinou do nádoby s vodou a v kapitole o sázení zase postupují tak, že květinu nedají do květináče a pak do obalu, ale rovnou do obalu - to by se pak asi špatně namáčelo celé aranžmá, co? Ale komplexně jde o velmi zdařilou publikaci
Kniha Útulný domov s rostlinami v seznamech
Pěkná aranžmá, jednoduchá doporučení k umístění rostlin v jednotlivých místnostech, pěkná grafika.