Uvidíme se včera přehled
Rachel Lynn Solomon
Navždy spolu? Pokud se nedostanou z časové smyčky, je to dost možné... Barrett Bloomová doufá, že ji na vysoké čeká nový začátek. Ale hned 21. září, první školní den, se všechno pokazí. Dostane se do křížku s chytrolínem Milesem, zvorá pohovor do školních novin a nakonec omylem zapálí dům jednoho bratrstva. Další den se probudí, ale něco nehraje je totiž 21. září. Znova! Barrett uvízla v časové smyčce, ve které Miles trčí celé měsíce. Společně začnou hledat cestu ven, během níž zažívají divoká, romantická dobrodružství. Co ale bude s jejich vztahem, jestli se dočkají zítřka?... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , CooBooOriginální název:
See You Yesterday, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uvidíme se včera. Přihlašte se a napište ho.
Uvidíme se včera je takovou tou klasickou milou young adult contemporary!
Od Rachel Lynn Solomon jsem četla její romantickou komedii Ex v éteru, ta mě bavila tak moc, že jsem musela vyzkoušet i její young adult tvorbu (kterou navíc doporučovala moje oblíbená zahraniční booktuberka Bookables).
Jak bych popsala příběh v knize Uvidíme se včera? 2 hlavní hrdinové (Barrett a Miles), začátek vysoké školy, hate to love zápletka a k tomu časová smyčka.
Ano, trošku klišé, ale bylo to vlastně takové to nenáročné, roztomilé čtení, které si jako "čtení po práci" člověk rád přečte.
Není to sice nic přelomového a romantická komedie od autorky se mi líbila více, ale ve svém žánru je to moc fajn.
Zábavný příběh o dvou vysokoškolácích. Barrett, průšvihářka, která se nepišní zrovna modelkovským tělem a introvertní vědátor Miles. Oba se znova a znova probouzí 21. září. Je to sice k vzteku, ale oba tím získávají čas k vyrovnávání se se svými traumaty, změnit něco ve svém životě a posunout se dál. Setkáváme se zde i s tématy šikany, rodinných problémů, hledání sebevědomí. jednoduše napsané, ale hlavně to bylo zábavné.
Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)
02.06.2024
Kniha Uvidíme se včera v seznamech
v Mé knihovně | 66x |
Kniha ma zaujala, pobavila, vyčarila mi úsmev na tvári. Síce som nechápala, ako je možné, že Miles prežíva ten istý deň omnoho dlhšie ako Barrett, keďže obidvaja nastúpili na tú istú školu v ten istý rok - a vysvetlenie v knihe mi akosi vôbec nesedelo -, ale inak som si príbeh fakt užila.
Barrett aj Miles boli ako hlavné postavy skvelí a predovšetkým neskutočne uveriteľní. Obaja mali svoje nedostatky (kilá navyše, odstávajúce uši), čo bolo oproti tým dokonalým kráskam a vyšportovaným fešákom naozaj osviežujúce.