Poslední lži přehled
Kerry Lonsdale
Poslední slova série
Tajemství. Lži. Minulost. Život Jenny Masonové se zdát být dokonalý. Je úspěšnou animátorkou, má dům nedaleko pláže a milovaného syna Joshe, který zdědil talent po ní. Je tu však něco, co před všemi skrývá. Bývala Lily Carsonovou. Mladou matkou na útěku před tajemstvím, které se nikdo nikdy nesmí dozvědět. Po letech neustálého stěhování, vyhoví Jenna synově žádosti o to, aby se usadili. V jejich blízkosti se ovšem jednoho dne objeví zvídavý reportér, který odhalí její pravou identitu. Události se stupňují a Jenna se nakonec rozhodne z města odjet. Po cestě se však stane něco, co nemohla tušit, a tehdy Josh zmizí…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Ikar (ČR)Originální název:
No More Lies, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední lži. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé navázání na 1.dil a musím říct, že i tato forma se dobře čte. Už se těším na 3. díl. Krásná myšlenka. rozuzlení nejprve slov pak lží a nakonec i tajemství. Úplně se těším na závěr až bude vše odkryto a dokončeno.
Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)
30.04.2023
Kniha Poslední lži v seznamech
2017 | Všechno, co máme |
2018 | Všechno, co jsme opustili |
2020 | Všechno, co dáme |
2020 | Všechny vlny oceánu |
2023 | Poslední slova |
Prvně se musím přiznat, že z knihy nejsem kdovíjak nadšená. Hlavní hrdinové se podle mého chovali strašně nelogicky a přehnaně. (Spíš mi byly sympatické vedlejší postavy.) Když jsem už popadesáté slyšela hlavní hrdinku stěžovat si na její život a jaká ona je hrozná… i v situacích kde se to vůbec nehodilo… To mě už fakt rozčilovalo. O tom, jaká je hlavní postava superhrdinka ani nemluvím. Děj nebyl nijak zajímavý, pointa zápletky byla průhledná. Konec knihu trochu vylepšil, ale sama těmto kýčovým happy endům moc nefandím. Já po sérii už nesáhnu.