Magický prazdroj přehled

Magický prazdroj
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456/zemeplocha-magicky-prazdroj-456.jpg 4 1745 1745

Úžasná Zeměplocha série

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zeměplochu na pokraj panmagické války. Jediný, kdo mu stojí v cestě, je Mrakoplaš, nedostudovaný kouzelník, jenž chce zachránit svět, nebo alespoň tu jeho část, na které se sám právě nachází. K zeměplošským hrdinům, které už známe, se připojují další: Conina – barbarská kadeřnice, Nijel-ničitel (jehož matička stále dohlíží na to, aby nosil vlněné spodní prádlo), a pravděpodobně první městský džin, který podniká v mosazných lampách, kde by rád objevil prostor pro vlastní růst.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magický prazdroj. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
předevčírem 5 z 5

Kniha mě zaujala svým námětem který se moc líbil

aliencz
03.01.2025 4 z 5

super kniha

Haloon
04.10.2024 4 z 5

Zeměplocha se začal otřásat v základech, když se na ní objevil mág, mocnější než všichni ostatní. Tenhle příběh ale napsal Pratchett, takže tím mágem je malé dítě, které poslouchá svoji pomstychtivou hůl a zastavit ho má osoba, která se prohlašuje za MÁKa, ačkoli kouzlit vůbec neumí. Do toho je tu bedna na nožičkách, manipulativní klobouk, knihovník lidoop a řada dalších fantastických a možná spíš bláznivých věcí. Zábavné jako vždy.

Knižní novinky (49. týden)

29.11.2020

Jakmile se jedná o zářící předměty, měli mágové vkus a sebekontrolu duševně vyšinuté straky.

Kočky! Kočky jsou moc milá stvoření

Kniha Magický prazdroj v seznamech

v Přečtených3 031x