Úžasní takoví, jací jsme přehled

Úžasní takoví, jací jsme
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496250/bmid_uzasni-takovi-jaci-jsme-iUi-496250.jpg 4 6 6

Radost, klid, osobní štěstí. Většina z nás to hledá celý život. Nejsme-li z nějakého důvodu spokojení, můžeme se pokusit to změnit a žít jinak – šťastněji. Když se uvnitř rozhodneme, máme z poloviny vyhráno. Pojďme se vydat na cestu k laskavosti, vnitřnímu klidu, vlídnosti a empatii jak k sobě, tak i k druhým. V knížce najdete mnoho tipů, co můžete udělat už dnes. Právě teď. A společně budeme hledat odpovědi na otázky: Proč je někdo šťastnější a někdo méně šťastný? Lze přenastavit svoji mysl, abychom cítili radost ze života? Jaké okolnosti a vlivy se na štěstí nejčastěji podílejí? Co je to sebepřijetí a kde se bere? Co lze dělat s nízkým sebevědomím? Jak se odráží spokojenost na fyzickém zdraví? TATO KNIHA JE JAKO MAPA. JAKOU CESTOU SE ROZHODNETE JÍT, BUDE UŽ NA VÁS…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úžasní takoví, jací jsme. Přihlašte se a napište ho.

DreamerX9
27.04.2023 4 z 5

Přiznám se že jsem ke knize byla trochu skeptická stejně jako k rozvojovým knihám které kažou hromadu filozofie, která ani za mák nemá co dělat se skutečnou práci na sobě samém. Kniha je v podstatě pitva rozvoje sebehodnoty zachycující vývoj, fakta, psychologické výzkumy apod.. mně osobně sedla lidským přístupem v podstatě zmapování si jednotlivé životní fáze a možná prave tím může člověk zjistit na jaké míře je jeho sebehodnota.

Ema22
11.10.2022 4 z 5

Na knihu jsem narazila náhodou. Četla jsem autorčin článek v časopise Psychologie Dnes a oslovil mě. Některé části knihy bych zestručnila, teorie osobnosti, temperamentu a charakteru. Velmi mě zaujala kapitola o manipulaci a praktické úkoly. Kreslila jsem, odpovídala na otázky, napsala si dopis. Uvědomila jsem si, co mi ztěžuje vztahy s blízkými, na čem můžu začít pracovat. Za to autorce upřímně děkuji.
Mám jen drobnou výtku, při korektuře občas unikla chyba v interpunkci, tvarosloví, chybělo písmenko.

Kniha Úžasní takoví, jací jsme v seznamech

Autorovy knížky

2022  87%Úžasní takoví, jací jsme