Užívej života! přehled

Užívej života!
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503057/bmid_uzivej-zivota-hzw-503057.jpg 4 58 58

Užívej života na plný pecky, dřív než ti zubatá podrazí kecky! Tak zní jedno z pořekadel Haliny Pawlowské, která si umí udělat legraci z každé, třeba i smutné situace, a taky hlavně ze sebe. A díky jejím praktickým radám je svět často mnohem veselejší. Užívej života! je soubor návodů, přikázání, povzdychů a historek, které mohou nejen pobavit, ale taky najít východisko z chmurné reality. Jak říká autorka, je nutno podívat se pravdě do očí: Je přece jasné, že kdo je stár, nemůže být suprstár!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Užívej života!. Přihlašte se a napište ho.

janadibelkova
25.08.2024 5 z 5

Tolik krásné pravdy, pohody a klidu..i když je tahle kniha o něco slabší, stejně si u každé věty představuji, jak ji Halina vyslovuje svým typickým stylem. Ta prostě nikdy neomrzí.

lenkaabooks
06.08.2024 2 z 5

Bavily mě krátké příběhy, veršovánky až tak ne. Většinu jsem přeskočila , tudíž jsem z knihy přečetla zhruba čtvrtinu. Ale nevadí, určitě zkusím něco jiného.

JiříM
11.03.2024 4 z 5

Moje první Halina a celkem jsem se bavil ač mě teda místy štvala všudypřítomná linka narážek na váhu a postavu. Ale určitě zkusím i knihu další.

Nejprodávanější knihy minulého týdne (51.)

29.12.2022

Nejprodávanější knihy minulého týdne (50.)

21.12.2022

Nejprodávanější knihy minulého týdne (49.)

14.12.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Užívej života! v seznamech