Sny v nás přehled

Sny v nás
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505040/bmid_sny-v-nas-sa5-505040.jpeg 4 188 188

V nás série

Po ošklivém pádu během tréninku musí Lily navždy pohřbít svůj sen o baletní kariéře. Když se navíc dozvídá, že ji její přítel podvedl s její nejlepší kamarádkou, chce z New Yorku odjet tak daleko, jak jen to je možné. Aby zjistila, jak žít dál, přihlásí se na 900 mil vzdálenou Faerfaxskou univerzitu. Nový začátek i bydlení se spolubydlícím Julianem si ale představovala jinak. Zdá se, že tento student fotografie střídá holky jako ponožky – což Lily připomíná všechno, na co chtěla zapomenout. Julian je stejně tak málo nadšený ze své nové spolubydlící a její neustále špatné nálady. Celou situaci nevylepšuje, že musí pracovat na stejném univerzitním projektu! Ale čím více času spolu tráví, tím více cítí vzájemnou přitažlivost a podobnost v tom, že nechtějí nikomu dovolit, aby se k nim příliš přiblížil. Jen sobě se dokáží pomalu otevřít, ale stačí to, aby oba znovu dokázali někomu důvěřovat z celého srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Keeping Dreams, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sny v nás. Přihlašte se a napište ho.

NiKub
10.12.2024 3 z 5

Taková oddechovka.
Lily, pro mě byla dosti nudná a hysterická.
Chemie mezi Lily a spolubydlícím Julianem byla tak velká ale zbytečně moc dlouhý.
Hlavní hrdinky mi byla dosti nesympatická, proto jsem se do knížky musela vždy přemlouvat. Byla jsem ráda že jí mám za sebou

Lovana
17.08.2024 4 z 5

Druhý díl série se mně osobně líbil o malinko méně než první díl, ale rozhodně nebyl špatný, jen jsem měla ze začátku problém se začíst, přestože jsem se vracela do známého prostředí a za partou lidí, které jsem si v prvním díle velmi oblíbila.
Po počátečním trápení se to ale zlepšilo a já si užívala právě přítomnost pro mě již známých postav (a z toho důvodu se velmi těším i na třetí díl, přičemž děj třetího dílu už je nastíněn v tomto díle). Lily jsem s oblíbila a sledovala jsem její boj s životní situací, do které se dostala. Velmi mě bavily její střety s Julianem a následně už jsem ale byla docela napjatá, kdy se to mezi nimi začne řešit, přestože chemie byla skvělá, tak mi v této fázi přišel příběh příliš natahovaný, Nicméně Julian byl ve spoustě situací opravdu úžasný, jeho nešlo nemilovat-
Ocenila jsem, že opět nešlo pouze o jejich vztah, ale byly tam i zahrnuté i další věci, jako vztahy mezi sourozenci, stejně jako mezi rodičem a dítětem, úraz, nevěra atd.

Hodnocení 3,75*/5*

fruitbueno
23.07.2024 4 z 5

Typický letní text, u kterého nemusíte dlouze dumat a uvažovat. Děj se hrne kupředu, nikde nedrhne a i když se dá děj i v tomto díle předvídat, oceňuji, že má svou hloubku (vztahy v rodině, mezi sourozenci, rodiči, vyrovnání s traumaty aj.).

Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022

Všechny naše sny se mohou stát skutečností, pokud máme odvahu je následovat.“

Kniha Sny v nás v seznamech