V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) přehled
Thomas Erikson
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přátelství, vzájemné pomoci a solidaritě. Erikson opět pracuje se čtyřmi typy lidského chování, které rozlišuje podle barev - červené, modré, zelené a žluté. Dozvíte se, které kombinace fungují, které jsou problematické a jak správně jednat s představiteli každého barevného typu. Přeloženo z anglického překladu (Surrounded by Bad Bosses) švédského originálu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených). Přihlašte se a napište ho.
Toto vazne niekto precital? Ako zo zvedavosti - skusila som, ale na tomto niekto vazne dokaze zarobit za predaj takychto “dristov”?
Knižní novinky (40. týden)
27.09.2020
Knižní novinky (36. týden)
30.08.2020
Kniha V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) v seznamech
pracovní vztahy populárně-naučné publikace typologie osobnosti psychologie osobnosti mezilidská komunikace zaměstnanciAutorovy další knížky
2020 | V obklíčení idiotů |
2013 | Mentalista |
2014 | Krutost |
2020 | V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) |
2022 | Obklopený narcistami |
Ku knihe som sa dostala náhodou, a neodporúčala by som ju. Má akoby iba doplnkovú funkciu k autorovej knihe Obklopení idiotmi - tú knihu odporúčam skôr. V nej autor rozoberá metódu DISA, a tá ma extrémne pohltila.