V škole sú vši! přehled

V škole sú vši!
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419501/bmid_v-skole-su-vsi-ja0-419501.jpg 4 17 17

Na začiatku školského roka sa všetci po prázdninách šťastne stretávame so svojimi kamarátmi. V škole sú však aj nejakí nevítaní hostia. Stálice vlasovej pokrývky mladších žiakov obávané vši! Rodičia, presvedčte sa o tom, že vši nie sú krvilačné parazity, ale že sú v škole z jediného prostého dôvodu: Aby sa niečo naučili! Všetkým sa rovnako ako deťom bude hodiť vedieť čítať (kvôli etiketám na šampónoch) a počítať (Viete, koľko má priemerná voš príbuzných? Neúrekom!). Tie pokročilejšie sa na vyšších stupňoch dozvedia niečo o anatómii vlasu. Rok utečie ako voda a sú tu zase prázdniny. Nezúfajte, deti, vošky pôjdu na tábor s vami! Táto vtipná knižka o všiach pre všetkých je plná bláznivých celostránkových ilustrácií a pobaví deti i dospelých.... celý text

Literatura naučná Rodina Pro děti a mládež
Vydáno: , Svojtka & Co

Les poux sont de retour!, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V škole sú vši!. Přihlašte se a napište ho.

Vilvit
29.09.2024 5 z 5

Aktuální školní téma mého sedmiletého syna velmi zaujalo. Smál se obrázkům a kratičké texty s chutí četl sám. Obrázky jsou hezké a sama dávám hvězdu navíc za téma, které děsí nejednoho rodiče. Knížka by klidně mohla být i delší.

broskev28
03.03.2023 4 z 5

Mně se to líbilo moc, ale počkám si na hodnocení našich malých čtenářů.
Já jsem byla nadšená z ilustrací i ze samotného nápadu, mimo jiné také z vysvětlení, proč vešky nemají do výuky zařazenou výtvarku a hudebku. A skvělá je i poslední, červená "závorková" věta na zadní straně obálky, čeština v osobě paní překladatelky opět zabodovala, paráda!

muchomurka
18.05.2021 2 z 5

Mně se tak líbila v knihovně, když jsem ji uviděla v knihovně. Ilustrace jsou suprové. Ale příběh, to je děs běs. Myslela jsem si, že to bude něco vtipného, ale není. Nu což, aspoň jsem si užila ty ilustrace.

Kniha V škole sú vši! v seznamech

Autorovy knížky

Séverine Duchesne
francouzská, 1980
2019  76%Ve škole jsou vši!