V srdci šumavských hvozdů (7 povídek) přehled

V srdci šumavských hvozdů  (7 povídek)
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167493/bmid_v-srdci-sumavskych-hvozdu-jjS-167493.jpg 4 17 17

Sedm krátkých napínavých povídek z nitra šumavské přírody: Čaroděj, Schovanec, Vodní supové, Nová křídlovka, Červené srdce, Spravedlnost lidská, Vánoce pod sněhem.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V srdci šumavských hvozdů (7 povídek). Přihlašte se a napište ho.

faba
03.08.2024 5 z 5

Vynikající povídky, dobová čeština, láska k přírodě, znalost lidských povah, to všechno a jistě je tam i něco navíc co dělá z Klostermanna úžasného spisovatele. A jak už jsem někde napsal, škoda, že jsem jeho knihy objevil tak pozdě. Nej povídky podle mého jsou Vánoce pod sněhem, Nová křídlovka, Vodní supové... , ale dělat žebříček je spíše na škodu.
Edit: V mé knize bylo povídek jedenáct.
Čaroděj
Spravedlnost lidská
Vánoce pod sněhem

Evišťátko
23.01.2023 5 z 5

Můj první Klostermann.Zpočátku jsme měla problém s češtinou dané doby, větnými skladbami,které mi místy nedávaly smysl,ale postupně se do toho člověk dostane a četbu si užívá.Jednotliveé příběhy mě natolik okouzlily ,že jsme si na konci říkala,jestli by to ještě nechtělo si nějakého Klostermanna přečíst.

baji42
02.05.2021 5 z 5

Krásně napsaná kniha. Z každé stránky je cítit spisovatelova láska k jeho milovanému kraji.

Kniha V srdci šumavských hvozdů (7 povídek) v seznamech