Nepriateľ štátu přehled
Jozef Karika
V tieni mafie série
< 3. díl
Voľné pokračovanie bestsellerov V tieni mafie a Čas dravcov! Mafiánsky boss Michal Harvan je donútený bojovať do posledného dychu nielen za záchranu štátu, ale aj o život Sone – dievčatka, ktoré je jeho posledným spojivom s ľudskosťou. Stretne sa s najmocnejším nepriateľom, vplyvnou organizáciou založenou ešte dôstojníkmi Hlinkovej gardy, ktorá sa usiluje prevziať moc v krajine. Odhalí sprisahanie politických špičiek a zistí, že ciele štátneho prevratu sú oveľa hrozivejšie, než by si trúfol pomyslieť... Akčný politický triler Nepriateľ štátu vyráža dych – strieda sa v ňom jeden nečakaný zvrat za druhým až do šokujúceho finále!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepriateľ štátu. Přihlašte se a napište ho.

Pre mňa osobne to veľmi smutne Zakončenie celej série. Autor neskutočne uletel pomaly do žánru utopistickej sci-fi a prezentuje totálne nezmyselné scenáre ktoré sú zbytočne tlačené za hranu reality. Musel som sa teda neskutočne premáhať aby som to vôbec dočítal a to pritom všetkých 5 kníh predtým som čítal pomaly jedným nádychom. No nič ako sa hovorí neni každý pátek tak svátek
Kniha Nepriateľ štátu v seznamech
v Mé knihovně | 76x |
vraždy mafie smrt slovenská literatura krutost boj o moc politická hnutí převrat, puč Ružomberok podsvětíAutorovy další knížky
2016 | ![]() |
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2020 | ![]() |
2010 | ![]() |
Námět jak z pera J. Rollinse či S. Berryho - ale ke Karikovi se vůbec nehodí! Navíc i způsob zpracování mi přijde jak "šitý horkou jehlou", děj není zdaleka tak propracovaný, jak jsme u Kariky zvyklí. Nic na tom nemůže změnit ani fakt, že jde opět o čtivou knihu. Bohužel, z celé série je tento díl rozhodně nejslabší.