V utajení přehled
Danielle Steel
Speciální agent Marshall Everett svou práci miluje. Přesto je o ni zvratem osudu ochuzen, když je při utajované akci postřelen. Najednou je nucen žít obyčejný život. Ale jak, když nemá přátele, rodinu, žádná citová pouta? Proto ho zaujme zdánlivě obyčejný výjev; mladá dívka v pařížském parku ukrývá do země ocelovou schránku. Je to Ariana Gregoryová, dcera velvyslance v Argentině, kterou před časem unesli a drželi v zajetí. Než pro sebe Marshall s Arianou vybudují nový začátek, musí se postavit zlobě a pomstě, která číhá v jejich minulosti.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V utajení. Přihlašte se a napište ho.
První kniha od autorky mě překvapila svou komplexností. Nejprve se seznamuje s životem tajného agenta, pak se seznamuje s nějakým životem dcery velvyslance. Oba jsou tak nějak zničení, když se potkají ve Francii, je to jak osud. On ji má zachránit, ale není to ona, kdo ho drží pohromadě?
Skvěle zpracovaný poutavý příběh, který není až moc krutý ani až moc romantický. Na jednu stranu se to zdá místy až absurdní, ale na druhou stranu proč by se to nemohlo stát?
Knihu jsem četl jako audio. Napínavý příběh, ale těch neštěstí a mrtvých bylo až příliš. Jinak moc pěkná kniha.
Kniha V utajení v seznamech
v Mé knihovně | 88x |
Od této autorky jsem četla už mnoho knih, ale tato mě nijak zvlášť neupoutala. Myslím si, že ji více sedí styl rodinný, než o trpících agentech. Vyprávění jeho života a pak jejího života a někdy se jinde protknou jejich životy, to pro mě ztrácelo kouzlo příběhu. Když myšlenkami utíkám jinam, nikdy to pro mě není v pořádku. Radši knihu odložit.