Čierna ruža přehled
Nora Roberts
V zahradě (N. Roberts) série
Druhé pokračovanie trilógie Záhrada prináša príbeh Rosalindy Harperovej, úspešnej a krásnej ženy, ktorá však nemala šťastie v láske. Po smrti prvého manžela sa znovu vydala, ale za vypočítavého mladého muža. Oporou Roz sú jej zamestnankyne a priateľky Stella a Hayley a syn Harper. Pokojnú a priateľskú atmosféru Rozinej starobylej usadlosti však čoraz častejšie narúša duch smutnej svetlovlasej ženy zvanej harperovská nevesta...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Columbus (SK)Originální název:
Black Rose, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čierna ruža. Přihlašte se a napište ho.
Verná svojmu zvyku som si ku každej výzve chcela dať dve knihy. Čestne priznám, nadprirodzených vecí, ak sú až moc naturalisticky napísané (rozumej dobre), sa bojím, snívajú sa mi, čakám ducha aj za ručníkom v kúpelke, takže sa ohľadne toho držím pri zemi. V kombinácii s romantikou sme sa s "duchuľou" pekne zniesli, s hlavným milovníkom už menej, ale nemôžeme mať každá rovnaký vkus, no nie?
Bylo to moc pěkné pokračování, ale problémy s duchy jsou podle mě až moc přitažené za vlasy. Jinak se mi moc líbí, jak série pokračuje. Hlavní hrdinové jsou skvělí, někdy se člověk zasměje, hlavně s malými dětmi. I setkání s bývalými partnery jsou velmi pěkně zpracované.
Těším se na závěrečný díl, i když musím napsat, že Amélie mi v mnoha věcech leze na nervy, přesto jsem velmi zvědavá, jak to všechno skutečně bylo
Kniha Čierna ruža v seznamech
romantika zahrádkářství, zahradničení kamarádky
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Aaa duch přitvrdil, jsem zvědavá jak to s Amelií dopadne. Vztahy mezi postavami jsou jasné od prvního dílu.