Černá růže přehled
Nora Roberts
V zahradě (N. Roberts) série
Majitelka významné zahradnické firmy Rosalind je velmi krásná žena. Vychovala tři syny, ovdověla a pak prožila krátké manželství s vypočítavým mladším mužem. Po rozchodu s ním se chce soustředit jen na práci ve firmě. Oporu má ve Stelle a Hayley, dvou přítelkyních, které u ní i se svými dětmi bydlí. Život na její starobylé usedlosti však stálě častěji narušuje zjevení v podobě šílené světlovlasé ženy zvané Harperova nevěsta ...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , AlpressOriginální název:
Black Rose, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá růže. Přihlašte se a napište ho.
Verná svojmu zvyku som si ku každej výzve chcela dať dve knihy. Čestne priznám, nadprirodzených vecí, ak sú až moc naturalisticky napísané (rozumej dobre), sa bojím, snívajú sa mi, čakám ducha aj za ručníkom v kúpelke, takže sa ohľadne toho držím pri zemi. V kombinácii s romantikou sme sa s "duchuľou" pekne zniesli, s hlavným milovníkom už menej, ale nemôžeme mať každá rovnaký vkus, no nie?
Bylo to moc pěkné pokračování, ale problémy s duchy jsou podle mě až moc přitažené za vlasy. Jinak se mi moc líbí, jak série pokračuje. Hlavní hrdinové jsou skvělí, někdy se člověk zasměje, hlavně s malými dětmi. I setkání s bývalými partnery jsou velmi pěkně zpracované.
Těším se na závěrečný díl, i když musím napsat, že Amélie mi v mnoha věcech leze na nervy, přesto jsem velmi zvědavá, jak to všechno skutečně bylo
Kniha Černá růže v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Aaa duch přitvrdil, jsem zvědavá jak to s Amelií dopadne. Vztahy mezi postavami jsou jasné od prvního dílu.