Obejmi mě přehled
Maya Banks
V žáru bezpečí série
Pro Zacka Covingtona byla Anna-Grace – jeho „Gracie“, dívka s mimořádnými schopnostmi – ta pravá. Stačila však jediná noc a sen o společné budoucnosti se ocitl v troskách. Gracie beze stopy zmizela a Zack se mohl jen domnívat, co se stalo s dívkou, kterou miloval. Až po letech ji znovu nalezne. Z dívky, kterou znal a miloval, zbyla jenom prázdná schránka. Její zvláštní schopnosti zmizely a co hůř, celé roky věřila, že ji Zack té noci zradil…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Safe at Last, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obejmi mě. Přihlašte se a napište ho.
ježíši ne, ne, ne... tak strašně rozvláčně napsané, to už na mě bylo moc. Kniha mohla být klidně o třetinu kratší, stále se tam opakovaly ty samé myšlenky, jen se to pořád omílalo kolem dokola. Lezlo to neskutečně na nervy, tedy alespoň mě. Primárně by ten příběh nebyl až tak špatný, ale způsob psaní byl zde naprosto šílený.
Přikláním se k názoru, že kniha byla spíš unavující. Pořád dokola jedno a to samé. Zkrátit by se to dalo tak na třetinu, pokud by byla zachována pointa příběhu. Prostě tuhle knihu už NE.
Kniha Obejmi mě v seznamech
Obejmi mě byla za mě zatím nejslabší... Těším se na závěrečný díl s Elizou