Neřest přehled

Neřest
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510967/bmid_nerest-aoa-510967.jpg 3 40 40

Vábení krve série

Vivienne zná temná tajemství londýnských mužů. Plní jejich touhy výměnou za moc a postavení uznávané kurtizány. Avšak své vlastní rozkoši a nutkáním, která jí velí, rozumí jen málo. Eroticky neukojená prožívá noc co noc do okamžiku, kdy potká upíra Heatha. Jen on ji dokáže uspokojit a uhasit spalující touhu po extázi. Má to však háček – přísahal, že ji nechá prožít vytoužené uvolnění jen jednou… Heathova touha po Vivienne se vyostřuje ve sladké mučení. Zvlášť když ji krůček po krůčku vede erotickými lekcemi a sleduje, jak se nadšeně vydává na stále vyšší vrcholy rozkoše. Jakmile pokušení rozpustí upírova železná pouta sebekontroly, jak dlouho asi můžou přežít? Vydrží klíčící něžný cit tlak okolí? Ochrání před upířími zabijáky nejenom Vivienne, ale i její dceru?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Mediaplex

Blood Wicked, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neřest. Přihlašte se a napište ho.

monika0181
předevčírem 4 z 5

Tak konečně něco trochu jiného. V předchozích dílech to byla vždy trojka. Tady máme jeden na jednoho. Z pohledu tří stejných dílů, konečně změna.
Je to stejně jako díly předchozí fantasy erotika. Tento upíří příběh se četl poměrně svižně. Ale nemohu říct, že by mě to extra oslnilo. Ale s chutí jsem si ho přečetla, právě pro ty změny oproti předchozím dílům, kdy třetí díl jsem se vysloveně nutila číst. Koho by to bavilo číst stále totéž. Takže ta změnu plusové body rozhodně.
Jinak toto není série, ke které bych se plánovala vrátit.

Jacinda123
15.12.2024 3 z 5

Takto. Kniha je dobrým paranormálnym príbehom pre dospelých. Mám len jedinu výhradu. Nie som si istá či autorka rozumie definicii výrazu kurtizána, pretože mne Viviene neprišla ako kurtizána, ale ako niekto kto bol pohlavne zneužívaný.

Milka73
25.08.2024 4 z 5

Viktoriánský Londýn a upíři, to je spojení, nad kterým dlouho neváhám, a předchozími třemi díly mě autorka přesvědčila, že tady nemusím váhat vůbec. A rozhodně jsem ani v nejmenším nelitovala. Tak jak už předchozí díly ukázaly, že se dají číst i samostatně nebo jako trilogie, tento díl můžete číst úplně bez znalosti těch předchozích, přináší nové postavy, nový příběh a nové vesměs všechno, takže pokud se vám předchozí díly do rukou nedostaly, vůbec se nemusíte bát, že by vám příběhově něco uteklo (ale rozhodně je doporučuji).
Středem pozornosti je v Neřesti sukuba, záhadné vraždy a upír pátrající po svém zmizelém bratru, takže vězte, že je opravdu hodně na co se těšit, i když stále zastávám názor, že by kniha (série) měla mít spíš papriček pět, ne jen tři. A třebaže odvážné scény v knize jsou a rozhodně jich není málo a jsou pořádně žhavé, příběh jim nijak neustupuje, naopak si drží svou hlavní dějovou linii, ve které se můžete těšit i na řadu překvapení a nečekaných odhalení. Autorka už dokázala a stále dokazuje, že práce s vyvážeností příběhu, odvážných scén, překvapení a vývoje postav je něco, co jí nečiní problém, s čím umí pracovat a tady to opět jen potvrzuje.
Práce s prostředím Londýna devatenáctého století navíc trochu evokuje fakt, že pohrát si s tím trošku jinak, mohlo by jít o parádně žhavý upírský steampunk, ale steampunk to není, i když tu můžete narazit na záležitosti jako Královská geografická společnost, které můžete znát třeba právě i ze steampunku.
Prostředí je zpracované nádherně temně, žhavě a uvěřitelně, postavy jsou sympatické a nesou si své démony a jizvy a v průběhu příběhu se vyvíjí a i přes žhavé scény hraje příběh prim, tuto rozhodně 18+ sérii jsem si velmi oblíbila a moc ráda se k ní vracím.

Kniha Neřest v seznamech

2021  75%Hřích