Václav Havel - Vzpomínková kniha přehled
Michaela Košťálová , Jiří Heřman
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem. Publikace obsahuje téměř všechny nejdůležitější etapy jeho vývoje na více než stu dobových fotografií. Jde o unikátní časosběrný materiál, který každému připomene velkou osobnost světového významu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Václav Havel - Vzpomínková kniha. Přihlašte se a napište ho.
Neutrálně laděné komentáře od "pana sběrače bodů" WEILA nesmí chybět snad u žádné knihy... Tentokrát opětovně souhlasím s kolegyní evelinaevelina, protože jako "vzpomínková kniha" je to děsně odfláknuté, což je také důvod, proč skončila v Levných knihách. Nicméně na osobnost typu pana Havla, by se rozhodně zapomínat nemělo!
Souhlasím napůl - skutečně světlo světa spatřily lepší knihy o Havlovi, ovšem vzpomínání na někoho nebo s někým, kdo za to stál, toho není nikdy dost.
Kniha Václav Havel - Vzpomínková kniha v seznamech
Bylo příjemné si zavzpomínat pana Havla. Jako by však kniha byla psaná velmi narychlo. Ač se snaží shrnout život V.Havla zejména v hlavních bodech ani to se občas nepovede.