Váhavý nápadník přehled
Kathleen E. Woodiwiss
Anglie 1815 Lady Adriana Suttonová je od svých šesti let zasnoubená s mladíkem ze sousedství Coltonem Wyndhamem, sedmým markýzem z Randwulfu. Protože ale Colton je již téměř patnáct let na vojně, snoubenci se vůbec neznají a Adriana odmítá se za něho provdat. Ani jeden z nich se nechce podřídit přáni rodičů, kteří jim už v dětství naplánovali život. Colton před rodinnými povinnosti utekl a zvolil si raději armádu a boj s Napoleonem. Když se teď po ukončení služby coby pohledný důstojník vrací a uchází o svůj titul, Adriana se do něho proti své vůli zamiluje. Ačkoli ji neustále obletují dychtiví nápadníci z širokého okolí, neuvědomuje si svůj půvab ani jeho účinek na váhavého snoubence. Navzdory velké touze po nezávislosti a svobodné volbě však k sobě oba mladí lidé zahoří vášnivou a hlubokou láskou …... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
The Reluctant Suitor, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Váhavý nápadník. Přihlašte se a napište ho.
Krásná romantická knížka, ve které nechybí láska, žárlivost ani krutost. Ale hlavně šťastný konec, který by neměl u romantický knížek chybět. Knížku mohu jen doporučit.
Skvělý příběh, postavy moc sympatické. Hvězdičku strhávám jen za to, že z počátku byl děj poněkud snad zbytečně roztažený, a pak se vše událo v neskutečně rychlém tempu. Ve jménech postav jsem měla z počátku trochu zmatek, ale pak jsem se jakž takž zorientovala. U jedné z posledních kapitol se mi udělalo po dlouhé době i zle, když došlo na odhalování temných tajemství R. a byla jsem ráda za to, jak to nakonec skončilo - ne že by se to nedalo čekat. :) Po dlouhé době se mi dokonce líbily o charaktery obou hlavních postav - Coltona i Adriany. Předpokládám, že se ke knize jednou zase vrátím.
Kniha Váhavý nápadník v seznamech
historické romanceAutorovy další knížky
2000 | Květy na vodě |
1999 | Krásná zajatkyně |
1996 | Plamen a květ |
2000 | Plamen v srdci |
2000 | Leopard a orchidej |
Krásná knížka o lásce. Adrianu jsem si hnedka zamilovala a Coltona taky. Moc se mi líbil jejich příběh. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.