Válečník přehled

Válečník
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539349/bmid_valecnik.jpg 4 172 172

Veterán série

< 3. díl

Válečník Max Bronštejn v závěrečném strhujícím příběhu! Třetí kniha z válečné Žambochovy trilogie nás naposled přivádí do světa Seržanta. Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Max Bronštejn se svou tankovou rotou v poslední chvíli opouští krvavou řež bratrovražedného boje dříve spřátelených armád a snaží se probít zpět do civilizace, aby přinesl záchranu, nebo alespoň naději na ni. Jediná cesta vede oblastmi, kde magie proměnila vše živé i neživé, kde člověk bez ochrany masivního pancíře nemá nejmenší šanci přežít. Max má v zádech tisíce pronásledovatelů vedených čaroději – pohrobky dávné minulosti. Na hrstce odhodlaných válečníků závisí osud světa lidí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válečník. Přihlašte se a napište ho.

uzivatel90562
14.06.2024 3 z 5

(SPOILER) Léta páně cca 15 let zpátky jsem měl to štěstí být s mistrem Žambochem na (dejme tomu) besedě a ptal jsem se jej, proč byl Drsný spasitel tak hrozně uspěchaný/utnutý na závěr. A autor přiznal, že ke knize byl víceméně dotlačen vydavatelem a chtěl ji už už dokončit protože ho už nebavila a chtěl se věnovat něčemu dalšímu. Ze zdejšího závěru přiznávám jsem měl dosti podobný pocit :)
Každopádně, záhada se začíná rozplétat, prostředí je čím dál zajímavější a i z popisu si člověk říká, že by to rád viděl na velkém plátně. Z Maxe se stala skvělá postava a člověk dokáže uvěřit, že by za něj jeho muži rádi pokládali své životy.
Krom uspěchaného závěru, uznávám že jsem trochu zklamán že jsme se nic moc nedozvěděli o příběhu Lancelota a především - co sakra bylo s tím zapalovačem???

iskovsky
09.02.2024 2 z 5

... mám rád tanky a magiu... ok... napíšem o tom knižku... magici budú naháňať tankistov ... super ... tankisti vyhrali prvú bitku ... druhú... tretiu... to je prča... moment, chcelo by to nejako zmysluplne ukončiť... á serem na to...

Kris204
07.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Tahle kniha byla logickým vyústěním celé série, ale na mě tam bylo příliš bojů.
Škoda, že se dej více nevěnoval bitvě proti čarodějům, ta byla jen načrtnuta v epilogu a popravdě jsem čekala, že se jí tenhle díl bude věnovat.
Ale dobrý vývoj postav, dobré zakončení série.

10 nejprodávanějších eknih (únor)

15.03.2022

Nejprodávanější knihy minulého týdne (28.02. - 06.03.)

10.03.2022

10 nejprodávanějších eknih (leden)

10.02.2022

Pokud nedokážeme nemožné, nemáme šanci.

Očista a holení vždy zvýší morálku.

Po vyčerpávajícím dni jsem přikázal vydat půl litru lihu na posádku tanku, sám jsem využil důstojnického privilegia a nafasoval koňak. Neptal jsem se, kolik ho ještě zbývá. Věřil jsem, že dokud se nezeptám, nedojde.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Válečník v seznamech