Klan vlčice přehled

Klan vlčice
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51806/valka-carodejek-klan-vlcice-51806.jpg 4 198 198

Válka čarodějek série

1. díl >

Čas vyvolené přichází a odvěká válka čarodějek znovu vzplane po celém světě. Mladá Anaid ale do poslední chvíle netuší, že i ona bude na téhle šachovnici hrát důležitou roli. Neví nic o čarodějkách Odiš a Omar, dávných proroctvích, ani o přízračném světě. Trápí ji hlavně vlastní vzhled a osamělost. Připadá si jako ošklivé káčátko ve stínu své krásné a výstřední matky. Ale v den, kdy její matka zmizí, se Anaid náhle octne na cestě do neznáma. Troufne si přijmout svůj osud?... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Clan de la loba, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klan vlčice. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
16.01.2023 5 z 5

Moc se mi tato kniha Anaid je suprová doporučuji

scarletblue
03.01.2021 3 z 5

Právě tato série odstartovala v páté třídě mojí čtenářskou mánii, proto můžu hodnotit pouze kladně. Vzpomínám si, že jsem první četla druhý díl, ale tím že je knížka spíše retrospektivní, tak to nevadilo.

Elkiss
18.08.2020 3 z 5

Myslenka hezka, minulost pekne popsana, ale pribeh dost predvidatelny. Mam rada YA, ale v tehle knizce bylo vsechno naopak. Uceni Anaid bylo shrnuto na par strankach, coz me mrzelo. Na to jaky jsem si predstavovala dril a namahu, slo hlavni hrdince vsechno az moc lehce a snadno se vsechno naucila, aniz by ji bylo neco vysvetlovano podrobneji. Cekala jsem pecku a serii si setrila a ted me uprimne zklamala.
Naproti tomu dej zas rychle odsypal a dobre se to cetlo. Takze je to takove pul napul.

Kniha Klan vlčice v seznamech

španělská literatura tajemství čarodějnictví