Vampirella přehled
Mark Millar , John Smith
Vampirella je sexy upírka zrozená v Drakulonu. V této nejtemnější části pekla krev teče jako voda v mohutných řekách a Vampirella se jí živila. Když přišla na Zem, byla nucena pít lidskou krev, aby přežila.Na Zem byla vyslána na křížovou výpravu - zbavit ji všech úpírů, potomků její vlastní matky Lilith. Při svém poslání se utkala se spoustou mocných protivníků, např. s Krvavou Rudou Královnou, Hemorrhegem a dokonce i se samotným legendárním Drakulou. Při tažení odhalila svůj pravý původ, Vamppirella je první z nového druhu upírů, šlechtěných pro nové millenium. Nemá tradiční upírská omezení: nevadí jí sluneční světlo, česnek, svaté symboly a dokonce ani svěcená voda. Ačkoli má Vampirella nadlidskou sílu, rychlost a zuřivost, její největší síla leží v její sošné kráse a její neodolatelné smyslnosti. Nyní se tato hrdinka v nejmodernějším kabátě představí i v našich zeměpisných šířkách. Neuvěřitelná malba Mika Mayhewa skvěle doplňuje scénář Marka Millara a vytváří tak perfektní mix upírské akční podívané, hororu a dusného erotična. VĚKOVÉ DOPORUČENÍ 15+ Tato kniha obsahuje násilí, sex, sexuální narážky a neslušné výrazy. Kresba: Mike Mayshew. ... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2003 , Comics CentrumOriginální název:
Vampirella, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vampirella. Přihlašte se a napište ho.
Ano, tenhle comiks je vlastně totální krávovina, ale jako oddech na ani ne hodinu čtení to je super - užila jsem si ty nádherné kresby, kde místy přemýšlíte, zda se nejedná jen o upravenou fotku a fakt ne. Příběh je prostě tuctový, nic co by Vás nadchlo a Vampirella je primárně určená pánskému čtenářskému osazenstvu, protože co si budem - šťabajzna s mega přednostma v lesknoucím se oblečku a ještě vraždící svůj druh se jen tak nevidí že jo :-D Ale jak jsem řekla, příjemná hodinová záležitost, která je tedy opravdu určená čtenářům 15+ Je to vlastně takový upírský hororový krvák.
Vampirella - vybavená hrdinka v mikrooblečku vyobrazená ve všech myslitelných pozicích. Příběhy jsou prostinké, ve spojení s plastickou kresbou celek funguje jako nenáročné oddechové čtení. Moje očekávání splnilo.
Kniha Vampirella v seznamech
Tento komiks vybočil z průměru nějak se mi nelíbil