Dcera vandrovní apatykářky přehled

Dcera vandrovní apatykářky
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521053/bmid_dcera-vandrovni-apatykarky-65af6bcbef5f9.png 5 4 4

Vandrovní apatykářka série

< 4. díl

Finále tetralogie o vandrovní apatykářce nás zavede do Benátek a posléze i do Svaté země, která je v pol. 18. století součástí Osmanské říše a vládne jí turecký sultán. Expedice plná nebezpečí připraví Leně, dceři vandrovní apatykářky, i knížeti Friedrichovi četná dobrodružství a také je velmi sblíží. Zejména poté, co je Friedrich odkázán na Lenino léčitelské umění, kterému se naučila od své matky Kláry.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)

Die Tochter der Wanderapothekerin, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dcera vandrovní apatykářky. Přihlašte se a napište ho.

tittanie
10.11.2024

První díl série mě docela bavil, takže jsem si říkala, že by bylo fajn dočíst i poslední díl série.
Celá série je na jedno brdo. Knižní hrdinové prožívají svůj neuvěřitelný život na historickém pozadí.
Čte se to dobře, ale je to předvídatelné. Taková důchodcovská knížka.

zuzana2599
26.08.2024 5 z 5

Dočetla jsem poslední díl série o vandrovní apatykářce a jsem spokojená. Duo autorů pod jménem Iny Lorentz píše tradičně skvělé, historicko- dobrodružné příběhy a i tentokrát tomu nebylo jinak. Zavítala jsem s hrdiny do Benátek i do Svaté země a spoluprožívala jejich zážitky při putování. Čtení mě bavilo, příběh je napsán velmi poutavě a čtivě.

zimolka
07.07.2024 3 z 5

Tento díl mě bavil ze začátku ,pak už mě to přišlo zbytečně zdlouhavé ,místy jsem se nudila. Pro mě nejslabší díl.

Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)

19.05.2024

Kniha Dcera vandrovní apatykářky v seznamech