Vánoční bouře přehled
Christine Merrill
Jsme v Anglii na počátku devatenáctého století, kdy hladovějící, zoufalí tkalci rozbíjeli nové tovární stroje z obav, že je připraví o práci. Bohatý a cílevědomý Joseph Stratford staví moderní továrnu ve vsi Fiddleton, a vyvolává tím odpor místních lidí. Pouze čtyřiadvacetiletá Barbara Lampettová dokáže rozpoznat pod jeho drsnou slupkou něco jiného: Joseph Stratford měl tvrdé dětství a nyní je sice velmi ctižádostivý, ale rozhodně nepostrádá srdce. Barbařin otec, který stojí v čele buřičů, je však jiného názoru…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , HarlequinOriginální název:
A Regency Christmas Carol, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční bouře. Přihlašte se a napište ho.
Tak tenhle příběh mě opravdu dostal.. To, že bude plný romantiky se šťastným koncem, to jsem očekávala. Ale trochu nadpřirozena, kdy hlavního hrdinu postupně navštěvuje jeho minulost i budoucnost, aby mu to ukázalo správnou cestu k rozhodnutí - to jsem opravdu nečekala a bylo to moc příjemné a hlavně k zamyšlení.. Co já bych za to dala, kdyby mi někdo dal šanci nahlédnout do své budoucnosti, jak to bude vypadat, když se nějak rozhodnu. Co bych dala za možnost začít znovu.. A vše je zahalené do tajemné a kouzelné sváteční atmosféry.. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Kniha Vánoční bouře v seznamech
Anglie 19. století historické romance
2011 | Nepravá společnice |
2012 | Ve spárech mstitele |
2010 | Nevhodná vévodkyně |
2010 | Necudný návrh |
2012 | Lord a guvernantka |
Príbeh s použitím Ducha Vianoc. Čo mi však nešlo do palice, bol fakt, prečo sa dedinčania búrili proti fabrikantovi, ktorý im prišiel ponúknuť prácu.... Mám radšej realistickejšie príbehy a keď už ducharčina, tak nech to má aspoň logický základ. Napriek tomu si nenechajte tento príbeh ujsť.