Vánoční nadílka pohádek přehled
Monika Peňáz Procházková
Proč se dárky pohádaly a jaké ozdoby vykouzlila babička? Jaký zázrak umí tři králové? A proč není vůbec jisté, že přijde Nový rok? Čtyřiadvacet adventních a pět vánočních originálních a vtipných pohádek, kterými svým dětem přiblížíte adventní čas a ukrátíte kromě dlouhých večerů i jejich netrpělivé čekání na „ten den“. Už jste slyšeli o slepici, která umí lyžovat nebo o sněhulákovi, který vyjedl ledničku? A co o lineckých kolečkách, která se hledala, až se našla? Bohatě ilustrovaná kniha pohádek, se kterými se vaše děti při čekání na Štědrý den nebudou nudit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční nadílka pohádek. Přihlašte se a napište ho.
![Knižní střípky Knižní střípky](https://www.databazeknih.cz/img/users/50_/5025/agatha-hpd.jpg?v=1589135906)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kouzelné pohádky s vánoční tématikou a nádhernými ilustracemi. Velmi povedená a milá knížka, která nám s dcerkou zpříjemnila adventní čas
![leny4825 leny4825](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Knížka od paní přišla hned v pondělí :) objednávala jsem v pátek a za mě a mého synka můžu říct že super :* :) ;) Můj synek Mikulášek(12.11 bude mít 2 roky) miluje čtení pohádek a ještě víc když jsou v ní i obrázky což tato knížka splňuje :) tudíž paní strašně moc děkujeme,je velmi ochotná, hodná a vidím že láska k dětem ji určitě nechybí :) ;) všem kteří si knížku též od paní objednali přejeme krásné čtení a ti kteří neobjednali můžeme jen doporučit aby si ji objednali pro svá dítka ;)
Kniha Vánoční nadílka pohádek v seznamech
Moc krásné pohádky pro předvánoční i vánoční čas. Doporučuji