Vánoční pohádky přehled

Vánoční pohádky
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203553/mid_vanocni-pohadky-203553.jpg 3 25 25

Vánočním svátkům nesmějí chybět pohádky. Oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová napsala pro děti předškolního a mladšího věku dvacet originálních zimních příběhů, které jim ještě nikdy nikdo nevyprávěl. Víte, jak prožívají vánoční období kapři, veverky nebo sněhové vločky? Tušíte, co dělají dárky pod stromečkem, než je děti rozbalí? A slyšeli jste, že se Vánoce jednou málem ztratily? Hezké Vánoce!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční pohádky. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
26.12.2021 2 z 5

Hodně slabé. Vánoční atmosféra veškerá žádná, pohádky jsou hodně na sílu a zároveň neskutečně podobné (jednou padá z nebe vločka, za pár stran hvězda, přičemž premisa je totožná). O příbězích, které totálně ničí kouzlo Vánoc ani nemluvě - děti u prarodičů, protože na ně rodiče nemají čas, kluk hledá dárky po skříních... Tohle já přece nechci číst své pětileté dceři. Přidejte si k tomu odporné ilustrace a máte další nepovedenou českou knihu.

gab-inka
11.05.2021 2 z 5

Miluju vánoční knížky a s dětmi si jimi rádi zpříjemňujeme předvánoční čas. Ale tohle teda bylo velké zklamání. Některé pohádky sice měly hezký námět, ale autorka jako by ho neuměla pořádně rozpracovat, takže nakonec z toho bylo jen mlácení prázdné slámy. Nakonec jsem knížku prodala v bazaru jedné mamince fanynce Zuzany Pospíšilové - my osobně ji v knihovně mít nemusíme. Když vánoční knížka, tak to musí mít kouzlo.

maminkoutek
13.01.2021 3 z 5

V knize najdeme 20 příběhů o různých symbolech Vánoc a zimy – například o kaprovi, perníčku, vločce, dárcích…. Všichni přitom mluví a dostávají se do různých situací, které byste určitě nečekali. Kniha je tak opravdu pohádková, nechybí kouzla ani nadpřirozené schopnosti.

Kniha Vánoční pohádky v seznamech