Vánoční prázdniny přehled

Vánoční prázdniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499286/bmid_vanocni-prazdniny-JO1-499286.jpg 4 47 47

Vánoční prázdniny série

1. díl >

Když Finley přijela zpátky z internátu do rodného městečka Christmas, očekávala, že všechno bude při starém. Při návratu se však dozví, že její nejlepší kamarádka randí s jejím bývalým klukem a její rodiče se rozvádějí. A rozhodně nečekala, že v tomhle podniku narazí na spolužáka, kterého tak trochu přesvědčila, že městečko Christmas je synonymem sváteční idylky. Teď je na ní, aby si z něj odvezl všechny zážitky, které mu slíbila. Dokáže vánoční atmosféru plnou lásky vykouzlit i sama pro sebe?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

So, This Is Christmas, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční prázdniny. Přihlašte se a napište ho.

Varjohukka
04.01.2024 5 z 5

Každé Vánoce se snažím přečíst alespoň jednu knihu s vánoční tématikou. Tentokrát padla volba na Vánoční prázdniny. I když už nejsem úplně cílová skupina, tak se mi ten milý příběh trefil do nálady a krásně mě navnadil na kouzelný čas Vánoc. Za to ode mě dostává plný počet.

Damonka12
23.12.2023 3 z 5

Velmi průměrná vánoční kniha, ale na odreagování perfektní.

Dym
12.01.2023 3 z 5

Taková typická zápletka. Holka z Ameriky zalže a pak se snaží chovat jako že je každá lež čistá pravda. Docela pohodová oddychovka se kterou jsem si užila jízdy vlakem zasněženou zimní krajinou.

Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022

Kniha Vánoční prázdniny v seznamech