Vaříme podle Herbáře přehled
Kateřina Winterová , Linda Rybová
Vaříme podle Herbáře série
1. díl >
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví. Generacemi ověřené recepty zvládne každý – většina surovin roste na zahrádce nebo v přírodě, bylinky jsou srozumitelně popsány a doplňkové ingredience dobře vysvětleny. Autorky vám ukážou, jak vařit zdravě, ale zároveň jíst chutně, bez zbytečné chemie, zkrátka tak, jak se to dělávalo kdysi. Podle návodů z Herbáře si zvládnete jednoduše vyrobit léčivé a imunitu posilující přípravky i přírodní kosmetiku. Propojení zdravého životního stylu a lidových mouder ocení všichni, kteří chtějí dát své rodinu to nejlepší, co příroda nabízí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaříme podle Herbáře. Přihlašte se a napište ho.

Je to dobrá inspirace a navíc jí holky uměly předat zábavnou formou jak v TV, tak i zde v knižní podobě. Takové milé, chutné, sympatické kuchařské pohlazení s odkazem na moudrost a vychytávky našich předků.

Tuto knihu jsem dostala od maminky a jak už to tak bývá, maminka ví, co se mi líbí.
Líbí se mi styl knihy i náboj, který vyzařuje. Líbí se mi, že se tu něco dozvím a líbí se mi, že se kniha tak trochu vrací ke kořenům, k tomu co je dobré a co stojí za to připomenout. Ke všemu z knihy cítím lásku, něhu a pokoru.
Kniha Vaříme podle Herbáře v seznamech
v Mé knihovně | 89x |
Katka i Linda jsou super.
Moc se mi líbí fotky v knize.
Tento životní styl je mi blízký, sama jsem z vesnice, pěstuji zeleninu a u holek hledám inspiraci - a nacházím.
Oběma fandím.