Váš soused je milionář přehled
Thomas J. Stanley , William D. Danko
Váš soused je milionář zaútočil na nervové buňky celé země a vřítil se na seznamy bestsellerů v New York Times, Business Week, Wall Street Journal a Publishers Weekly. Tato kniha mění život lidí - a zvyšuje jejich čisté jmění! Jací jsou boháči této země? Co dělají? Kde nakupují? Čím jezdí? Jak investují? Odkud pocházejí jejich předci? Jakým způsobem zbohatli? Mohu se vůbec někdy stát jedním z nich? Odpovědi najdete v knize Váš soused je milionář, která je příběhem o boháčích, jaký předtím ještě nikdo nevyprávěl.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Váš soused je milionář. Přihlašte se a napište ho.
Překlad knížky je naprosto příšerný. Data hodně zastaralá, nicméně většina zjištění bude velmi pravděpodobně stále platných.
Hlavni myslenka dobra, par uzitecnych info. Ale pak uz to bylo natahovane a ne moc vyuzitelne. Za precteni ale stoji - aspon rychle proletet.
19 knih, díky kterým už budete vědět skoro o všem
22.03.2017
Kniha Váš soused je milionář v seznamech
Hlavní a jediná myšlenka této knihy, je řečena hned na začátku. Zbytek jsou jenom hezké příběhy k vyprávění.
Takže vám bude stačit přečíst jen začátek a díky tomu vám nebude vadit další vada.
Kniha je napsaná pro americké reálie a navíc pro americké reálie 90. let. Takže se tam mluví o ženách v domácnosti, investování do akcií konkrétních firem, svěřeneckých fondech, členství v klubech a kreditních kartách (neplést s debertními). Většina z toho se mi o povědomí otírá velmi matně. Tím u nás moc lidí nežije.