Vaše Hana Hegerová přehled

Vaše Hana Hegerová
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41287/bmid_vase-hana-hegerova-Bn5-41287.png 4 8 8

Málokterá zpěvačka zanechává v průběhu desetiletí tak výraznou stopu na československém a nyní českém hudebním nebi jako Hana Hegerová. Na druhou stranu se však o málokteré srovnatelné hvězdě dá říct, že toho o ní její příznivci vědí tak málo. Tento „dluh“ nyní splácí nakladatelství Daranus knihou, která je poklonou nejen pěveckému, ale i neprávem opomíjenému hereckému umění Hany Hegerové. Zkušený a uznávaný publicista Petr Louka rozdělil knihu na dvě části: v první mapuje navýsost zajímavý a často pohnutý osud Hany Hegerové, ve druhé přijde řada na postřehy Hany Hegerové k nejrůznějším tématům a také na vyprávění přátel o ní.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaše Hana Hegerová. Přihlašte se a napište ho.

jarkaska
27.10.2021 5 z 5

Tuto knihu jsem našla v naší místní knihovně. Mám ráda její písně Levandolová, Čerešně a další, tak jsem do knihy nakoukla a už neodložila. Zajímavá kniha, ve které jsem se dočetla o nelehkých začátcích zpěvačky.

1alena1
07.04.2021 5 z 5

Krásná připomínka jak velká zpěvačka Hana Hegerová byla. Malá postavou, ale obrovská hlasem. Obávám se, že ač měla velké množství obdivovatelů a příznivců, tak nebyla patřičně doceněna. Hezké vzpomínání pozitivního člověka, který to neměl vždy lehké. A velice si vážím její schopnosti odejít ze scény (cca před 10ti lety) ve správný čas, to je v "šoubyznysu" umění.

Kniha Vaše Hana Hegerová v seznamech