Zjizvený Ital přehled
Abby Green
Vášeň v ráji série
Před dvěma roky Ciro věřil, že Lara je to nejúžasnější, co ho v životě mohlo potkat. Ale pak pochopil, že se zmýlil. Že ta krásná žena je zrádná a povrchní. A zůstaly mu jizvy. Na tváři i na srdci… Jenže Lara, kterou donutil jít k oltáři, jako by byla tou dívkou z doby před tím, než se všechno pokazilo! Dostal manželku, o jaké snil… ale úplně jinou, než jakou očekával!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , HarlequinOriginální název:
Awakened by the Scarred Italian, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zjizvený Ital. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Zjizvený Ital v seznamech
2008 | Pomsta po brazilsku |
2018 | Polibek za milion dolarů |
2020 | Nezbedná manželka |
2019 | Nevěsta k Vánocům |
2012 | Za zlatou mříží / Uvězněná v ráji |
(SPOILER) Předně doporučuji číst před sérií "Rivalita španělských bratrů", kde se Ciro SantAngelo jako nejlepší přítel Sancheze chvilku mihne.
To že neodpovídají obálky je celkem standard, ale že má Lara výrazně světlé vlasy a Ciro snědší pleť s havraními vlasy a současně je o více jako o hlavu vyšší, to už je celkem dost nepřesné. Dále netuším, zda to jsou rozdíly vzniklé překladem, anebo vlastní neznalostí postav, ale Lazaro Sanchez má tmavě blond vlasy a průzračně zelené oči, ale zde sedí pouze barva vlasů, protože na svatbě se díval pronikavýma tmavýma očima. :)
Lara Templetonová byla celkem chudák, protože poté, co ve 13letech přišla o bratra a rodiče se dostala do rukou ke svému strýci. V rámci děje vyplývá, co vše měl tento usurpátor a manipulátor na svědomí a jak to Ciro a Lara odnesli.
Autorka píše v rámci žánru nadprůměrně, ale tohle je moje 3. HQ od ní a současně i třetí neposkvrněná hrdinka. Na tohle už jsem vážně moc stará, cynická, anebo bych to žánrově dala jako fantasy. :)