Vdaná, či ne? přehled
Annette Broadrick
Na jeden den toho bylo opravdu moc. Sherri nejenže propustili z práce, ale po cestě domů se dostala do hromadné nehody na dálnici. Záchranáři ji ve vážném stavu převezli do nemocnice, kde prodělala těžkou operaci, a pak se tam ke všemu objevil on - její bývalý manžel Greg, muž, který ji zlomil svým chladem srdce a od kterého musela odejít. Ale zdálo se, že Greg tady je jen pro ni. Že by se změnil?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , HarlequinOriginální název:
Married or Not?, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vdaná, či ne?. Přihlašte se a napište ho.
Je to ďalší príbeh ktorý poukazuje na to aká je dôležitá komunikácia v každom vzťahu. Veľmi pekne spracovaný príbeh. Veľké plus je za vsuvku o tom ako sa spoznali.
Kniha Vdaná, či ne? v seznamech
2003 | Radostná událost: Osudové sblížení / Milenka snů / Táta rošťák |
1993 | Láska po texasku |
1992 | Manželství na chvíli |
1996 | Svádění po texasku |
1993 | Námluvy po texasku |
(SPOILER) Na daný žánr to nebylo špatné a já to četla aniž bych předem mrkla na anotaci, takže jsem byla i příjemně překvapená vraždou (seznámení se Sherri s Gregem) a celkem i akčním začátkem. Bohužel s postupujícím dějem přišlo zjištění, že se vracíme a držíme harlequinské šablony. Důvod jejich prvního rozchodu mi přišel malicherný, stačilo si pořádně promluvit.