Ve stínu sestry přehled

Ve stínu sestry
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124051/ve-stinu-sestry-124051.jpg 4 27 27

Celý život žila Abi ve stínu své úspěšné starší sestry. Cleo měla všechno: krásu, majetek, šťastnou rodinu, kariéru žádané modelky. Jen na mladší sestru jí posledních dvacet let nezbýval čas... A tak když Abi dostane pozvání, aby strávila léto se sestřinou rodinou v jejím londýnském domě, dlouho se nerozmýšlí. Možná se Cleo doopravdy stýská a chce navázat zpřetrhané vztahy z dětství. Jenže léto se sestrou se od samého začátku vyvíjí jinak, než si Abi představovala. Připraví ji o pár iluzí, ale přinese spoustu nového a zvláštního, kromě jiného i nečekanou otázku: Kdo je doopravdy ta úspěšná a dokonalá sestra a kdo černá ovce rodiny? Nový román úspěšné britské spisovatelky a televizní producentky Jane Fallon se zamýšlí nad tím, nakolik lidský vzhled ovlivňuje život člověka, jeho vlastnosti a chování okolí, a přináší příběh s romantickými prvky novodobé pohádky o Popelce. ... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Baronet

Ugly Sister, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve stínu sestry. Přihlašte se a napište ho.

Tefnut
26.08.2018 3 z 5

Ve stínu sestry je kniha jak už sám název napovídá o dvou sestrách, která je každá jiná a jedna závidí druhé, i když na první pohled tomu tak není. Příběh nás provází každodenním životem, ve kterém žije mnoho z nás a někdy si ani neuvědomíme, že podobné osudy se naskytnou i u nás. Příběh zajímavý, ale občas se to zamotávalo a dlouho se mi to četlo. Konec nabral na obrátkách, ale bohužel otevřený závěr,...můžeme si jen domýšlet co se stalo nebo stane,...

alnahu
07.11.2017 4 z 5

Příběh sester Abigail a Caroline se četl dobře, tak jak to v životě chodívá ,starší sestra Cleo zdědila veškerou krásu a na tu mladší Abi toho moc nezbylo a proto vyrůstala už jako dítě ve stínu své sestry. Cleo měla vše co si jen mohla přát byla úspěšnou modelkou, měla dvě krásné dcery , milujícího manžela, ale to vše jí bylo málo. I když jí Abi, jako rozumnější sestra upozornila na její chování, obrátilo se to proti ní a byla Cleou nařčena ,že ji závidí a žárlí na její úspěchy.
Dopis pro Abi od Cleo zněl :
Abigail, svůj názor na mě a na moje volby jsi dala dost jasně najevo, když jsme se viděly naposled, nemyslím ,že si máme co povědět. Nepotřebuju v životě někoho, kdo mě pořád odsuzuje .Cleo
To byl definitivní konec mezi sestrami.

Aleh
06.08.2017 3 z 5

Líbila se mi obálka této knihy. Moc pěkná. Jakoby nám autorka chtěla ukázat jen něco. Jakoby nás chtěla navnadit, abychom se pustili do čtení a dozvěděli se víc. Kniha o složitém vztahu mezi sestrami po dlouhých letech odloučení. Abigail přijíždí na pozvání ke své sestře, aby u ní v Londýně strávila léto. Stále jsem čekala na něco - na nějaké tajemství, překvapení, odhalení....Kniha plynula a nic takového se nestalo. Až do poslední chvíle jsem však netušila, jak to dopadne.

Kniha Ve stínu sestry v seznamech

Londýn sestry

Jane Fallon