Večná láska přehled

Večná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112374/vecna-laska-112374.jpg 4 140 140

Kedysi Abrielle obdivovali pre jej krásu a duchaplnosť. No keď jej otčimovi odmietnu udeliť titul, Abrielle sa sčista-jasna ocitne v nemilosti. Za manželku si ju chce vziať iba Desmond de Marlé, muž s pochmúrnou povesťou. No jej srdce patrí inému...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Everlasting, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Večná láska. Přihlašte se a napište ho.

MAU256
15.09.2021 5 z 5

Jsem ráda, že i tuto knihu mám ve své knihovně, byla poslední, která mi ještě chyběla. Moc mě mrzí, že autorka už žádnou knihu nenapíše, protože její knížky, musím říci, že všechny, jsou krásně romantické. Ani tato není výjimkou. Abrielle, které zemřel snoubec, aby zachránila matku a svého otčíma, souhlasila se sňatkem Desmonda de Marlé. Na hostině u krále si ji však vyhlédl, samozřejmě jak jinak naprostý krasavec, Raven Seabern, který byl skotským vyslancem. Stal se jejím ochráncem. A jelikož je to zase krásně romantické čtení, samozřejmě, že nechybí ani padouši, nakonec vše dopadne tak, jak má.

"Rozechvěle se usmála. Společně poklekli u kolébky ozářené tlumeným svitem ohně a mysleli na dítě v Abriellině lůně a na to, s jakou láskou ho přivítají na svět."

meredith6677
10.12.2019 2 z 5

Tak jsem knihu dolouskala do konce, i když s občasnými obtížemi. Příběh mě nenadchnul tolik, jako předešlé knihy. Děj se vlekl a ke konci mi přišel zase na druhou stranu urychlený a připravený o tu nejzajímavější část, která mohla nastat. Samozřejmě jak se věci při posledních stránkách daly do pohybu, nemohla jsem se od knihy odtrhnout, ale i tak to oproti zbývajícím knihám paní Woodiwissové byl slabý odvar.

svetluska.p
01.09.2019 4 z 5

Ačkoli miluju všechny její knihy, tahle se mi zdála trochu slabší.

Kniha Večná láska v seznamech