Čas zkázy přehled
Bernd Perplies
Rovnováha magie byla narušena. Svět nyní stojí nepatrný krok před záhubou... Mladý novinář Jonathan byl proti své vůli vtažen do konflliktu dvou frakcí mocných kouzelníků a musí bojovat za svou záchranu. Události jsou natolik znepokojující, že svou pozornost k Londýnu obrací i svatá inkvizice v Římě. Prazdroj magie v troskách Atlandidy musí být uzavřen. Podaří se závod s časem vyhrát a odvrátit tak jistý konec lidstva? Druhý díl napínavé trilogie.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , Fragment (CZ)Originální název:
Magier Dammerung - Gegen die Zeit, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čas zkázy. Přihlašte se a napište ho.

Do teto série sem se zamilovala. Dej je napínavý a velmi zajímavý. Pozor trochu prozrazuji dej.
Hlavně mne překvapila scéna kdy Drummond umíral a nabídl Jonatanovy svůj popel, to bylo fakt neočekávaný. Také jsem si oblibyla postavu Holmese, ty jeho hlášky sou taky bezva. Strašně roztomilý se mi přijde Ruprt a také me natchla Nautilus. No prostě super příběh.

Krásné pokračování série Věk magie. Kniha vás dokázala vtáhnout do děje, který byl naprosto krásně napsán. Zde už si konečně nepletu jména postav, které se v příběhu vyskytují.
Kniha Čas zkázy v seznamech
v Mé knihovně | 101x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2013 | ![]() |
2019 | ![]() |
2015 | ![]() |
Druhý díl překonal první. Autor v něm zvýšil napětí a fantazie mu také rozhodně neschází.