Malý český bordel přehled

Malý český bordel
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21530/maly-cesky-bordel-21530.jpg 4 130 130

Vekslák série

Malý český bordel je nejznámější příběh veksláka Michala Najmana, kterému Pavel Frýbort věnoval celkem čtyři knihy. V tomto románu je Michal, odsouzený za neúmyslné zabití, propuštěn na amnestii a přichází do zcela změněných společenských poměrů po listopadu 89. Všude na ulici leží peníze, stačí být jen šikovný a budeš za vodou jako my, říkají Michalovi jeho známí a on se opravdu zařídí podle jejich rad. Provozuje riskantní živnost „azyl pro milence", ale hlavně se chystá vybrat si své peníze od lidí, kteří ho kdysi dostali do kriminálu a sami se beztrestně nahrabali miliony. Připraví na ně velkolepý podraz, kterým dokáže, že jejich peníze jsou hodně špinavé, ale i Michalovi jeho tvrdě získané miliony sebere slepá spravedlnost.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malý český bordel. Přihlašte se a napište ho.

mila2411
29.01.2025 3.5 z 5

Pěkné. V nových dobách je vše jinak a každý hledá své místo na slunci.

Nofar197
08.12.2023 4 z 5

Michal Najman se bohužel nepoučil, ani nezměnil. Dobře mu tak. Prachy, prachy, prachy, jak zpívá v závěru slavné písně Richard Muller.

georginaa
23.06.2022 4 z 5

Pokračování veksláka, který měl v té době velký úspěch. O tomto díle to říct nemohu, i když doba si žádala své. Dostat se opět tak kde Michal skončil, bylo po 4 letech oříšek. Jenže pomstít se bylo jeho krédo. Udělá cokoliv, jen se dostat na vrchol a pěkně všechny do jednoho sundat.

Kniha Malý český bordel v seznamech

v Mé knihovně133x