Velcí cestovatelé přehled

Velcí cestovatelé
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455244/bmid_velci-cestovatele-yXP-455244.jpg 5 11 11

Ti nejodvážnější zvířecí cestovatelé a jejich dechberoucí putování! Nejen vlaštovky se každý rok vydávají na dlouhou nebezpečnou cestu, aby přežily. Ptáci, savci, ryby, ale i hmyz po celé planetě překonávají na cestě za potravou či teplem a bezpečím neuvěřitelné vzdálenosti, moře, hory i všelijaká nebezpečí. Vydejte se na cestu spolu s nimi a začtěte se v této nádherně ilustrované oceňované knize do dechberoucích příběhů 20 odvážných zvířecích cestovatelů!... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata Encyklopedie
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Migration , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velcí cestovatelé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

vermartin
18.09.2021 5 z 5

Moc pěkně zpracovaná knížka, nádherné obrázky a textů tak akorát, aby to pro dítě nebyla nuda. Na konci nás potěšila mapka, díky které jsme si knížku s dětmi hezký shrnuli.

lucie3725
01.01.2021 5 z 5

Úchvatná kniha, v níž samozřejmě nemohou chybět ohraná zvířata typu motýlů monarchů, ale přesto obsahuje spoustu informací, které čtenáře zaujmou a překvapí. Opravdu pěkné zpracování, nádherné ilustrace.


lacinq
22.10.2020

Hezká knížka a pěkné ilustrace. Líbí se mi velký formát a vybraná zvířata/ptáci, o kterých knížka pojednává. Nicméně je třeba zdůraznit, že se jedná spíš o knížku pro děti, tedy aspoň já bych to tak chápala. Kniha má jen pár stran a rozhodně se nejedná o nějaký rozbor toho, kdy a kam přesně která zvířata putují nebo letí, jak jsem si myslela. Třeba u vlaštovek je řečeno, že by jim tu v zimě byla zima, a proto letí do Afriky. Nic víc, nic míň. Každému zvířeti je věnována dvojstránka, kdy text je defacto na jedné straně. Ilustrace jsou ale krásné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Velcí cestovatelé v seznamech

v Přečtených12x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x