Velká česká kniha o matce a dítěti přehled

Velká česká kniha o matce a dítěti
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468579/mid_velka-ceska-kniha-o-matce-a-diteti-J6a-468579.png 4 28 28

Druhé přepracované a rozšířené vydání oblíbené ideální a komplexní knihy pro nastávající českou maminku! Naleznete v ní potřebné informace o početí, průběhu těhotenství (jak matky, tak dítěte), vše o porodu a péči o novorozence a kojence a kojení. Exkluzivita této knihy spočívá v tom, že vychází pouze z českého prostředí, je doplněna dokumentárními fotografiemi přímo z porodního sálu a novorozeneckého oddělení, obsahuje velké množství barevných obrázků, ultrazvukových snímků, nákresů a fotografií, díky kterým má tato kniha vysokou informační hodnotu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká česká kniha o matce a dítěti. Přihlašte se a napište ho.

Andulino
13.01.2025 5 z 5

Skvělá kniha o všem, co by ženu mohlo zajímat o těhotenství, porodu i péči o dítě. Ano, dnes je takových knih celý zástup, navíc není nic snadnějšího než všechny informace vyhledat na internetu. Ale to je právě to, na internetu se ve všech článcích, komentářích a názorech jeden snadno ztratí a informacemi je doslova paralyzován. Za mě je tedy tento průvodce neocenitelnou studnicí vědomostí. Líbí se mi rozčlenění knihy do tematických kapitol, a obsažení všeho, co vás v těhotenství a prvním roce dítěte může zajímat. Co však pro mě bylo to nejcennější, co si z knihy odnáším? Praktické tipy a návody na péči o dítě, které jsou posvěceny lékaři. Přístup autorek ke kojení, seznamování s dítětem i k roli matky obecně je navíc extrémně blízký tomu, jak to vidím já. Některé části knihy jsem si dokonce i vyfotila "na potom". Tak uvidíme, jak to vše dopadne! :)

beer.veronika
28.12.2023 4 z 5

Super kniha pro maminky s pěkným grafickým zpracováním.

Eorin
03.06.2023 4 z 5

Velmi dobře zpracovaná kniha, která může být dobrým průvodcem v těhotenství a pak i po porodu. Jasné, přehledné a dostatečné informace.

Kniha Velká česká kniha o matce a dítěti v seznamech

v Mé knihovně13x